Skocz do zawartości

[startup] seoTXT.pl - Zlecenie tekstów jeszcze nigdy nie było takie proste

Rekomendowane odpowiedzi

Na liście projektów, przy nazwie projektu masz w nawiasie liczbę dodanych wpisów do liczby całościowej np: (100/100). Pod tym kryje się lista wpisów.

Dzięki za pomoc.

Tak dla informacji -> 24h po dodaniu indeksacja na poziomie 87% - bez żadnych działań.

Uroczystości rodzinne

Pięknie wykonane Zaproszenia ślubne ręcznie robione w rewelacyjnych cenach

• Odpowiedzi 469
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Rozwalają mnie teksty typu 3,66 pln to za drogo. Jak dla zapleczówek takie teksty mogą być za tą cenę. Co do stron klientów pokusiłbym się o 10 PLN-ów za dobry tekst. Wniosek jest taki, nie masz siana to się nie baw w SEO i SEM. Podobnie sprawa ma się z marketingiem w telewizji. Na reklamy z każdej firmy idzie kupę forsy a taki pozycjoner marzy tylko o tym jak się nachapać najwięcej dla siebie nic przy tym nie robiąc co widać szczególnie na forum gdzie większość ludzi wali mieszarkami i automatami ograniczając koszty pozycjonowania do maksimum. Zero white seo.

A ja mam takie pytanko:

Mam do zlecenia napisanie 4 tekstów po 4k znaków (16k łącznie) oraz 12 tekstów po 3k znaków (36k łącznie).

Razem daje to 52k znaków.

Czy takie zlecenie będzie podlegało rabatowi i będzie rozliczane w systemie 2,5pkt za 1000 znaków?

Ponadto czy jeśli bym chciał do zlecenie dołożyć kolejne 50k znaków (teksty o innej tematyce) to czy całość może być rozliczona jako 102k znaków i podlegać rabatowi - 2pkt za 1000 znaków?

Czy takie zlecenie będzie podlegało rabatowi i będzie rozliczane w systemie 2,5pkt za 1000 znaków?

Tak, pod warunkiem, że dodasz to jako jedno zlecenie.

Ponadto czy jeśli bym chciał do zlecenie dołożyć kolejne 50k znaków (teksty o innej tematyce) to czy całość może być rozliczona jako 102k znaków i podlegać rabatowi - 2pkt za 1000 znaków?

Prawdopodobnie nie. Z mojego użytkowania wynika, że zlecenia się nie sumują. Aby uzyskać rabat 2pkt za 1000 znaków powinieneś prawdopodobnie założyć jedno zbiorcze zlecenie.

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio

Prawdopodobnie nie. Z mojego użytkowania wynika, że zlecenia się nie sumują. Aby uzyskać rabat 2pkt za 1000 znaków powinieneś prawdopodobnie założyć jedno zbiorcze zlecenie.

Takie coś w sumie by mnie satysfakcjonowało - czyli złożenie jednego zbiorczego zlecenia - tylko przy takim zamówieniu wydłuży się zapewne czas jego realizacji no i nie mam pewności czy znajdzie się chętny pisarz do napisania treści o dwóch zupełnie innych tematykach.

Poczekam jeszcze na odpowiedź od CashNet :)

A jak rozliczany jest rabat? Bo chyba gdy złożę zlecenie to z konta zejdzie mi liczba punktów bez rabatu nawet jak zlecenie będzie na ponad 50k znaków?

Jest pewien problem: system nie zaliczy mu tekstów w takiej konfiguracji, bo system je ujmuje jako średnią. Czyli przy zleceniu na 4000 i 3000 znaków, będzie wymagał każdorazowo 3500 znaków w tekście. A przecież nie o to chodzi w zleceniu.

Lepiej więc dać oddzielne zlecenia lub z równą liczbą znaków.

Nie ma problemu z takimi tekstami, wtedy trzeba trochę "obejść" nasz system niestety :). Dodajesz zlecenie na 1 tekst mający 52 tys znaków (system wtedy policzy odpowiednio $$$) i w opisie zlecenia precyzujesz, ze to ma byc tyle i tyle tekstów z okreslona iloscia znaków.

Jeden copywriter bez problemu powinien napisać.

Minus takiego rozwiązania - system nie sprawdzi dokładnie liczby znaków w każdym tekście tylko pokaże po wykonaniu zadania 1 tekstów na 52 tys znaków i sprawdzi tylko czy całość ma te 52k.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności