ArTh00r Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Witam was serdecznie! Czy ktoś z was posiada spis wartościowych precli do których warto dodać swoje "siódme poty" albo wie, gdzie jest taka lista precli ? Jeżeli ktoś z was posiada moderowane, zadbane precle to ja mogę udostępnić kilka unikatowych artykułów. Interesuje mnie tematyka turystyka lub ogólnotematyczne. Będę bardzo wdzięczny! Pozdrawiam, Artur Najnowocześniejszy Hotel Nad Morzem Grand Lubicz 5*Apartamenty w Ustce tylko w pensjonacie Villa Wenel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
designgraf Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Jeśli moge, to podepne się pod temat, bo także interesuje mnie taka lista. Strony internetowe, sklepy internetowe, pozycjonowanie, aplikacje mobilne, projektowanie graficzne - xfect.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_gobo Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Z tym jest wieczny problem. - Nawet gdy nie znikają, to właściciele przestają o nie dbać... Jeśli jesteście zainteresowani takimi, które są od dłuższego czasu i mają gwarancję dalszego funkcjonowania, to zerknijcie na mój wątek: https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=113507 - Tam znajdziecie kilka zadbanych blogów. Część z nich ma PR2. Równocześnie ruszam, z kilkoma osobami nowy, już zamknięty projekt ogólnotematyczny. Zaznaczam, jest nowy, ale stale podlinkowywany i też ma gwarancję długiego żywota - postawiony przy firmie, która istnieje od długiego czasu, więc nie ma powodu, aby teraz, nagle miała paść Jeśli bylibyście zainteresowani udziałem w projekcie, który co prawda jest młody, ale za to ma długą perspektywę działania, to proszę o info na priva. Pozdrawiam Pozdrawiam _gobo Inteligentny Dom | Inteligentny Budynek Fibaro Tomasz Beksiński Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinger Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Póki co znikoma wartość/moc... gdzieś zaginęła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandha Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 dlatego korzysta sie z platnych precli i zamknietych projektow Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sindirus Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Cytat atego korzysta sie z platnych precli i zamknietych projektow W domyśle "bo korzystanie z darmowych precli i otwartych na każdego jest idiotyczne i bezsensowne". Albo się mylę, albo właśnie rozłożyłeś na łopatki często stosowane systemy pozycjonowania poprzez ogólnodostępne i darmowe precle. Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT. Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinger Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Wydaje mi się że mój darmowy precel jest całkiem niezły jak "płatny" i "zamknięty", choć mogę przesadzać ( ponad 20k BL, indeksacja natychmiastowa...) gdzieś zaginęła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_gobo Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Kinger napisał(a): Wydaje mi się że mój darmowy precel jest całkiem niezły jak "płatny" i "zamknięty", choć mogę przesadzać ( ponad 20k BL, indeksacja natychmiastowa...) Kinger, dawaj go, który to?? A tak poza tym, żarty, żartami, ale się z tobą całkowicie zgadzam. Nie muszą być zamknięte, aby rosła im moc. Widzę to po swoich. Wystarczy, że się jest konsekwentnym - odrzuca śmieci, moderuje i systematycznie podlinkowywuje. Pozdro Pozdrawiam _gobo Inteligentny Dom | Inteligentny Budynek Fibaro Tomasz Beksiński Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinmar Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Może się przyda lista wordpress min Pr > 0 "Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinger Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 _gobo napisał(a): Kinger napisał(a): Wydaje mi się że mój darmowy precel jest całkiem niezły jak "płatny" i "zamknięty", choć mogę przesadzać ( ponad 20k BL, indeksacja natychmiastowa...) Kinger, dawaj go, który to?? A tak poza tym, żarty, żartami, ale się z tobą całkowicie zgadzam. Nie muszą być zamknięte, aby rosła im moc. Widzę to po swoich. Wystarczy, że się jest konsekwentnym - odrzuca śmieci, moderuje i systematycznie podlinkowywuje. Pozdro E-czytelnicy.pl gdzieś zaginęła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba74m Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 pandha napisał(a): dlatego korzysta sie z platnych precli i zamknietych projektow Witam, Czy jest możliwość założenia konta? gdzie opłacić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Odkopuję temat, bo bez sensu zakładać nowy. Potrzebuję listę 15 najlepszych precli, mam arty po 1000zn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
positive Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Właśnie wpadłem na pomysł, żeby założyć taki temat, a tu proszę... Dołączam się do prośby jeżeli ma ktoś listę precli o które ich właściciele dbają to chętnie przygarnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnjaK Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Za drobną opłatą jestem w stanie udostępnić listę 27 precelków. 2x PR0 6x PR1 8x PR2 5X PR3 5X PR4 1X PR6 W większości zero linków wychodzących ze strony głównej Więcej info na PRIV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kode Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Jakby ktoś chciał to tutaj lista do pobrania takich sobie 90 precli - https://offcode.pl/lista-presell-page/ ... nie ma tu właściwie życia, tylko powolne umieranie kolejnych dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.