Skocz do zawartości

[KUPIĘ] Zarabiające strony/ministrony/blogi

patriot

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Jak w temacie, kupię zarabiające blogi, strony i mini strony. Tematyka dowolna(z wyłączeniem erotyki), jednak "faworyzowane" będą projekty o tematyce sportowej. Proszę o udokumentowanie zarobków (dowolne źródło) screenami, zaznaczając przy tym jakie to źródło zarobków.

Byłbym również wdzięczny za kilka podstawowych informacji na temat projektu, typu historia strony, czy też ewentualnych inwestycjach w jej promowanie.

Interesują mnie wszelkie strony zarabiające, nawet te w minimalnym stopniu (czyt. 20-30pln miesięcznie, w dobrej cenie, nawet te o znikomym zarobku)

Swoje oferty (wraz z oczekiwaną kwotą) proszę wysyłać na adres email: vhgservice@gmail.com

Pozdrawiam i liczę na owocne zakupy :)

P.S Zapomniałem doać jednej ważnej kwestii - nie interesują mnie tematyka erotyki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności