Skocz do zawartości

przekierowanie domeny na katalog

kamilp7

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Zmieniłem ostatnio rodzaj przekierowania z domeny na wskazany katalog( wcześniej miałem przekieorwanie po adresie url, a teraz mam już chyba dobrze czyli na katalog/podkatalog) ponieważ w wynikach G wyświetlało mi zamiast domeny to ścieżkę tego pliku w url

I teraz mam problem bo G zaindeksowało tą ścieżkę wcześniejszą czyli url + teraz poprawioną ścieżkę z nominalną domeną, czy domena przeskoczy ten stary wpis?? I odnośnie G Analitisc to miałem wcześniej zarejestrowaną tą stronkę poprzez podanie subdomeny(ponieważ to jest katalog) czy teraz mam zmienić na domenę bo już się pogubiłem w webmasterze mogłem dodać i subdomenę i nową domenę a w analitics zdaje mi sie że chyba nie ( czy mogę dodać dwa skrypty z G Analitisc do jednej strony??) czy to nie ma sensu , może lepiej usunąć tą subdomenę z tych statystyki dodać domenę co proponujecie??

Kamil, jeżeli dodawałeś ten link do Analytics to koniecznie popraw na właściwą domenę. To samo dotyczy wszystkich innych narzędzi jak np. Narzędzia Dla Webmasterów. Jeżeli tego nie zrobisz to ogon będzie się cały czas za Tobą ciągnął ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności