Skocz do zawartości

dziwne wahania strony...

marioccp

Rekomendowane odpowiedzi

NIE MAM RACJI?????????????????????

nie masz

Dlaczego moja strona skacze na googlusie z pierwszej, trzeciej pozycji na 16 strone czy jeszcze dalsza?

to skakanie związane jest z update Google a na to pytanie dał Ci wyraźną wskazówke Beerbant abyś przeczytał wątek o Jaggerze, potem ja wskazałem Ci gdzie są wątki o Google. Czy tak trudno przejść do WŁAŚCIWEGO działu tego forum i jednym z pierwszych postów znaleść odpowiedź?

reszta Twojego pytania jest poplątana i nic z niej nie wynika. Że niby jak pozycjonowałeś? Piszesz że masz jakąś nową stronę to nią pozycjonujesz czy ta nowa jest po to aby umieszczać na niej linki do pierwszej? Stabilizację czego starej czy tej nowej którą masz od dwóch tygodni?

generalnie liczysz na jakieś wróżenie z fusów - nie podałeś adresów stron ani starej ani nowej, nie podałeś słów / fraz na jakie pozycjonujesz

buahahaha ale smiesznie piszecie

buahahaha a Ty szukasz chyba jelenia żeby za Ciebie wypozycjonował

czytaj forum, ucz się a nie żądaj odpowiedzi na lamerskie w dodatku niekompletne pytania

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Bede 2 godziny czytal rozne rzeczy a z tego 2% jest odpowiedzia na moje pytanie.

tylko utwierdzasz wszystkich że szukasz tu jelenia który spędzi na przykład godzinę zeby znaleźć dla Ciebie listę wszystkich wątków i podać Ci je na tacy. po czym i tak zadasz kolejne pytanie dokładnie tak jak pytałeś o funkcję mail() :D

A tak przynajmniej ktos moze podac mi dokladny link bo chyba macie mozliwosc zrobic to szybko nie?

ja Ci podałem konkretny link do działu Google a Beerbant podał Ci że powinieneś czytać wątki o Jaggerze.

Cześć z was to rutyniarze ktorzy w 90% pisza "przeszukaj forum" tak jakby ludzie nie wiedzieli ze jest taka mozliwosc.

Ci ludzie wiedzą że zbliżone tematy do Twojego były już poruszane dlatego piszą Ci abyś przeszukiwał forum

Tylko wertuj kilka godzin tysiace tematow podczas gdy mozna liczyc na obeznanych kolegow.

Najwyraźniej w Twoim przypadku nie można!

Porazka panowie...porazka

żegnamy

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Grzech Gnuśności i pychy został popełniony w tym wątku :D

Wiecej pokory i pracy zalecam i zamykam

K.B

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności