Skocz do zawartości

Crispers5 - Moje Prace

Dop27

Rekomendowane odpowiedzi

Po drugie, jego prace, to typowa zabawa 16 letniego grafika. Bierzemy zdjęcie, rendery c4d, dodajemy światełka, brushe i się bawimy :D Absolutnie NIC, rewolucyjnego nie ma. Na forach graficznych można podobne zobaczyć w tematach ludzi z półrocznym stażem - oczywiście jeśli mają talent. Ja nie mam :)

Ja się pracami nie wywyższam, robię to jak robię, jednak uważam, że osoby które nie mają zbytniego pojęcia o grafice nie powinny rzucać aż takich słów na wiatr. To tak, jakbym nie znał się na samochodach i oceniał tylko jego kolor nie wiedząc co siedzi pod maską. Każda z tych grafik nie była robiona w przerwie meczu. Włożyłem w nie mnóstwo pracy, aczkolwiek ma prawo się nie podobać.

Dodam, że dla wielu osób layout strony to właśnie kilka kresek, przycisków, tekstu itp (coś na zasadzie Twojego komentarza), które tworzy się w 5 minut. Oni się nie znają, Ty wiesz, że potrzebna jest do tego większa wiedza, marketing, usability, że layout ma budzić zaufanie, że wszystko musi być przemyślane. Jednak tak właśnie oceniłeś, to co robię...

• Odpowiedzi 223
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@Dean - sorki, gdy pisałem tamtą opinię przyczepiłem się głównie do tego laya, oraz do kilku prac które znalem w Twoim wykonaniu, ale to chyba były stare i nie przyglądałem się. Potem sprostowałem :) Nie jestem osobą, która nie ma zbytniego pojęcia o grafice.

• 3 tygodnie później...

Sorry ale Twoje prace mi już zmierzły...Prawie w każdej pracy widzę ciągle te same elementy....

Te banery ciągle w nich trójkąty w tle..Jakbyś tworzył tylko i wyłącznie na tym samym backgroundzie....Jedynie coś tam pozmieniał....

Nic nowego nie widać w Twoich pracach... Ciągle to samo lekko zmodyfikowane....

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

wcześniejsze prace mi się nie podobały ale ta ostatnia koszulka jest już bardzo fajna i nie było by mi wstyd jej założyć :)

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności