Skocz do zawartości

Crispers5 - Moje Prace

Dop27

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 223
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Paproć (kilka liści) znalazłem w rowie, niedaleko domu i pomyślałem, że przyda mi się do różnych grafik.

Na razie przedstawiam wam pierwszy liść. Już po szparowaniu ... Myślę, że nieźle się prezentuje. Pozdrawiam! Na fotolii trochę kosztuje taka grafika, zwłaszcza w rozdzielczości 9 MP. :D

Zdjęcie:

https://img823.imageshack.us/img823/7898/fern1.jpg

ferny.jpg

• 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

design w stylu bardziej clubowym...Ale co ma paprotka do clubingu ?

Na ostatniem zdjęciu to czemu te obiekty z przodu są mniej wyraźne niż pozsotałe ?

dodatkowo te odcięte nogi tej laski mnie demotywują...

Odnośnie Twoich prac widzę postęp w twoich pracach aczkolwiek wydaje mi się ze zgranie jest kiepskie i ta praca miała na celu tylko jakąś tam manifestacje umiejętności ....

PS.

aha w sam background jest Twojego autorstwa ? bo coś mi się wydaje że już go gdzieś widziałem..

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności