Skocz do zawartości

Crispers5 - Moje Prace

Dop27

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 223
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Oceńcie moją najnowszą grafikę, którą zrobiłem w programach Photoshop CS2 i Photoshop CS5. Wszystko zrobiłem sam, praktycznie od zera. :)

graphicbymiroslawbehren.jpg

tshirtyy.jpg

Może zamiast tej ciemnej plamy daj kształt i wzór "odcisk palca" będzie fajnie :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Powiem tak, to co pokazałeś w swoim pierwszym poście, powiedzmy sobie jasno - było żenujące. Patrzę teraz na bodajże 3 ostatnie loga i jestem (w szoku?). Naprawdę fajnie, są pomysły, jest (w miarę) prosto i dość nowocześnie. Trzymaj tak dalej, coraz lepiej :)

PS. Praca która najbardziej wpadła mi w oko to MSM - dziwię się że jeszcze nie używają tego logo, które zrobiłeś. Super :)

kolejny z serii

polska_t_shirt_2_by_miroslawdesignstudio-d4zd32v.png

Ceispers5 - [img=https://fc09.deviantart.net/fs71/i/2012/131/d/5/polska_t_shirt_2_by_miroslawdesignstudio-d4zd32v.png]

polska_t_shirt_by_miroslawdesignstudio-d4zd2qx.png

Ceispers5 - [img=https://fc02.deviantart.net/fs71/i/2012/131/8/a/polska_t_shirt_by_miroslawdesignstudio-d4zd2qx.png]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności