Skocz do zawartości

Crispers5 - Moje Prace

Dop27

Rekomendowane odpowiedzi

ta łopata to na wykończenie autostrad? :P

a poważniej, to jestem zaskoczony, na początku delikatnie powiedziawszy było koszmarnie i raczej nie wróżyło to niczego dobrego, a teraz jest całkiem całkiem fajnie. Są w sumie jakieś tam braki, ale to już zupełnie inny poziom. Oby tak dalej :D

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

• Odpowiedzi 223
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej przypadła mi do gustu praca "ze stekiem" (koszulka).

Ciekaw jestem w jaki sposób to tworzysz, jakiś tutek by mi się przydał to może też bym się pobawił :D

Żadna filozofia - pióro, siatka i do roboty. Jeśli chodzi o tego ptaka wzorowałem się ze zdjęcia znalezionego w googlach. Załadowałem fotkę do programu, zastosowałem jakiś standardowy tracing, włączyłem punkty kontrolne, siatkę, dziury po tracingu wypełniłem carnym kolorem, poprawiłem co nieco i dodałem flage. Tło ramki i inne bajery robionę sa w Pe'esie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności