Skocz do zawartości

WebMini czyli ten "gorszy" katalog

grajek

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka!

Ostatnio postanowiłem pobawić się nieco katalogiem ŁebMini. Ale wiadomo jakie jest podejście większości pozycjonerów - na tym skrypcie głównie spamik :)

Dlatego mam problem z łapaniem linków - katalogowanie w SEOkach odpada, bo moderatorzy raczej nie chcą dodawać, precle też często nie przyjmują wpisów (chociaż uniq jest). Troszkę przyspamowałem księgi gości (odpokutuję) i wysłałem do pomocy StatBlastera (tak na próbę). Oprócz tego dodaję komentarze na stronach z dofollow, ale staram się ograniczać, żeby Google się nie wypiął. Oprócz tego linkuję ze swoich stronek i jakoś to leci :)

Moje pytanko - Skąd brać linki? Kupić jakiegoś blasta, może pkt w SWL-ach? Ogólnie chodzi mi o to, żeby było dużo i w miarę bezpiecznie :)

grajek - nie marnuj swojego czasu i jezeli naprawde chcesz dbac o ten katalog to postaw cos innego. Nie musi to byc od razu platny SEOkatalog, ale sa inne skrpty np. otwartymini, ktore sa darmowe a maja wieksza wartosc niz webmini, ktory i tak zostanie zawalony spamem.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności