Skocz do zawartości

i co jemu odpisac? :D

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Dostałem dzisiaj takiego e-maila

Form : Kontakt [Kontakt]

> registered at 2011-02-28 16:14:39

> Twoje imię i nazwisko: : Imie i nazwisko goscia

> Twój E-mail: : xxxxxxxxxz@gmail.com

> Temat listu: :

> Treść listu: : Witam, radze zminic firme pozycjonujaca Panstawastrone, bo stosowane przez nich techniki napewno z regualminemGoogle zgodne nie sa... Spamowanie blogow to moze i skutecznysposob podnoszenia pozycji w wyszukiwarkach, ale bardzoryzykowany... wlasciciel spamowanego bloga moze zglosic takiincydent do Google (ja daje zawsze szanse i zglaszam dopiero zadrugim razem :) ) Pozdrawiam.

:)

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja myślę, że to zwykły ziomek z blogiem.

Dlatego spam raportów pewnie nikt nawet nie czyta, bo tacy ludzie zaspamowali Google spam raportami :) - taki paradoks, ale prawdziwy. Gdzieś widziałem jakiś filmik w eng gdzie przedstawiciele Google proszą by nie wysyłać spam raportów na strony, które nie są spamem :zeby: To jak tak za granicą jest to co musi być w PL jak to przecież cecha narodowa podobno :)

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Witam, radze zminic firme pozycjonujaca Panstawastrone, bo stosowane przez nich techniki napewno z regualminemGoogle zgodne nie sa... Spamowanie blogow to moze i skutecznysposob podnoszenia pozycji w wyszukiwarkach, ale bardzoryzykowany... wlasciciel spamowanego bloga moze zglosic takiincydent do Google (ja daje zawsze szanse i zglaszam dopiero zadrugim razem ) Pozdrawiam.

<mysli> wersja kulturalna:

Witam, i dziękuję za tą cenną radę. Jako osoba stroniąca od wszelkich długów, pragnę się odwdzięczyć równie cenną radą : polecam lekturę forum.optymalizacja.com oraz kilka kursów dotyczących prowadzenia rozmów z klientem, proszę zwrócić szczególną uwagę na konsekwencje wynikające z przesyłania klientom informacji handlowych zawierających podstawowe błędy ort. gram. oraz styl.

@-->->----

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności