Skocz do zawartości

i co jemu odpisac? :D

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

kolejny :D

> Jestem ADMINISTRATOREM serwisu xxxxx.pl

> cały dzisiejszy dzień pojawiają się komentarze na wspomnianyserwisie nie związane z artykułami !

> W komentarzach tych jest ewidentna reklama Pańskiej firmy.

> Podchodzi to pod SPAM.

> komentarze są moderowane więc i tak nic w tym stylu nie zostaniezaakceptowane.

> Jeżeli robi to Pan osobiście to proszę zaprzestać a jeżeli zleciłPan komuś usługę pozycjonowania to radzę zmienić firmę boewidentnie działa na Pańską niekorzyść.

> pozdrawiam

@Max: przynajmniej ten gość ma rację i kulturalnie napisał, żebyś dał sobie siana. W sumie nic słać nie warto ja po prostu robię tak, że wszystko z linkami ląduje w koszu z automatu. To takie śmieszne robić komuś masę pracy w dodatku po nic bo i tak komentarze nie przejdą? :D

Sugestia w tym wypadku też wcale nie najgorsza, takie coś strasznie wszystkich denerwuje. Z regulaminem google to co innego, ale w ten sposób jedynie psujesz sobie wizerunek firmy i firma "seło" złożona z dzieciaków piszących głupoty w komentarzach i na forach to chyba najgorsza forma antyreklamy za którą można zapłacić.

Ja dzisiaj wymieniłem kilka maili. Czyżby jakaś grubsza akcja? Ten "mój" człowiek chciał mi podebrać klienta, pech chciał, że trafił na moje zaplecze i moje alter-ego :D które prowadziło dyskusję do momentu otrzymania referencji zrobionych aparatem fotograficznym bo skaner się zepsuł... Mogę wkleić całość jak chcecie :D

Później dostałem ofertę, "Swoją drogą za hasło "Tanie Ubezpieczenia" biorę 197zł" - to całość opłat za doprowadzenie do top5 , mogę podesłać namiar jak ktoś potrzebuje. Chciałem skorzystać, ale niestety płatne z góry.

fragment:

Tak to można w skrócie nazwać - a jeszcze inaczej SPAM - Masowy

Chciałbym porozmawiać z Agencją Reklamową, która to robi, aby nauczyć jak powinno się strony pozycjonować - takie linki, nawet jak zostaną opublikowane i tak są nic nie warte więc mogliby sobie takie chwyty darować - pozatym narażają pana stronę na poważne konsekwencję -wystarczy taki fakt zgłosić wyszukiwarce, a jest wysoce prawdopodobne, że po potwierdzeniu tego faktu przez pracownika np. Google - strona Państwa może otrzymać Filtr lub co gorsze zostanie wyindeksowana na okres od 3 miesięcy do nawet kilku lat

edit: literówki i kawałek oferty

nabijanie sie z kolesia, ktory meczy sie ze swoim blogiem, denerwuje sie ze mu ciagle zasmiecaja blog, a ktos kupil sobie zabawke za 50 dolcow i napiepsza mu spamem i jest mega smiesznie. chyba pekne

wrzuc jego blog do blacklisty i po prostu nie wal tam wiecej spamu.

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Pandha ciekawe jest ze na moja prośbę podać adres blogu napisał to:

nie chcialbym podawac nazwy domeny, ale zalaczam screen na ktorymosoba pozycjonujaca Pana strone dodala "komentarze". Blogzawiera informacje dotyczace wydarzen w polsce, nijak ma sie to dododanych tekstow... Wiekszosc osob ktore traktuja swojego blogapowaznie takie wpisy zglosi do Google, jako spamerskie praktyki,konsekwencja moze byc usuniecie linkowanej domeny z indeksuwyszukiwarki.

> Takie komentarze sa dodawane automatycznie i osoba pozycjonujacaalbo nie wiem co robi, albo stawia na ilosc linkow a nie jakosc... pomijam fakt, że wiekszosc blogow wymaga akceptacji przedpublikacja komentarza, tak wiec zaden administrator nie zaakceptujeczegos takiego.

To jak mam wywalić jego bloga z listy? Wróżką nie jestem

2.Po polsku pisze gorzej jak ja

slawek22 Komentarze unikalne, pisane po polsku ( na polskie blogi) przez polonistkę, ręcznie zagęszczone synonimami.Wiec nie mam czego się wstydzić.

Moje komentarze o wiele lepsze jak artykuły na tego typu blogach.

Co do dzieciakow, to u nas sredni wiek to 28+39+43+45 = co daje 38,5 ( jak doliczę księgowa będzie więcej) .Wiec gadki o selo i dzieciach odpuść sobie.

Jeżeli w blogu istnieje możliwość zamieszenia komentarza, to ja to robię, czy on tam pasuje czy nie o już administrator decyduje.

Jak to dla niego uciążliwie to może wyłączyć możliwość komentowania.

nabijanie sie z kolesia, ktory meczy sie ze swoim blogiem, denerwuje sie ze mu ciagle zasmiecaja blog, a ktos kupil sobie zabawke za 50 dolcow i napiepsza mu spamem i jest mega smiesznie. chyba pekne

Jest mega śmiesznie. Jeśli kolesia męczy prowadzenie bloga, to może niech zrezygnuje i oszczędza zdrowie. Moja czy czyjaś inna blacklista tutaj nie pomoże. Koleś zajmuje się pozycjonowaniem, powinien miec podstawową wiedzę, skoro już próbuje podbierać klientów..

Tan sam koleś zapewne kontaktuje się z innymi tutaj.

boby twoja hipokryzja wycieka przez monitor, wystarczę zobaczyć źródła twoich linków do stron z stopki. WP z Akcesoria meblowe

... klamki, wieszaki, gałki, nóżki, uchwyty .. i linki wasze to chyba nie najlepsze rozwiązanie dla SEOetycznej firmy z 6 letnim doświadczeniem i aż 100 stronami do pozycjonowania?

Z całym szacunkiem , ale nie kupuje tego, również tego :

bezpieczeństwo - stosujemy wyłącznie bezpieczne metody pozycjonowania - chroni to Twoją stronę przed usunięciem z wyników wyszukiwania,

Chyba wysyłanie spam-raportów to nie główny sposób na pozycjonowanie firmy Adaptive?

Również pozdrawiam

@MaxPan, nie wiem skąd u Ciebie takie wnioski a nie inne. Powiem w skrócie, że są mylne.

Stosujesz takie, a nie inne techniki pozycjonowania więc musisz się liczyć, że ktoś skorzysta z tego formularza. Właśnie po to został on zrobiony - na takich jak Ty.

I aby nie dać Ci powodów do spekulacji, nigdy nie wysłałem spam raportu na jakąkolwiek stronę konkurencji.

Jestem za to w stanie zrozumieć osobę, która zasypywana jest śmieciowymi komentarzami i zmuszona czyścić z nich bloga. Szanujemy po prostu pracę innych ludzi.

Pozdrawiam

Właśnie po to został on zrobiony - na takich jak Ty.

na takich ja my wszyscy, włącznie z tobą o czym świadczą twoje linki ( nie prowokuj mnie bo wkleję).

boby namiętnie dodajecie strony do moich darmowych katalogów, wiec chyba zablokuje wam IP, tak dla zasady :) bo chyba uświadomiłem sobie że jestem " zasypywany śmieciowymi wpisami"

Pozdrawiam również.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności