Skocz do zawartości

Dajcie się pobawić!

KNS

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich.

Wchodząc na ten link dajesz nam 1 pkt. Dodając maila dajesz nam 100pkt. Kto będzie miał ich więcej wygrywa imprezke.

https://www.ostrowiecnr1.pl/konkursy/afterp...ecie-31/glosuj/

Wszystko ok tylko... Konkurencja nie działa fair :) dogadali się z organizatorami i podwyższają im punkty...

Liczę na Waszą pomoc. Jeśli ktoś będzie miał chwile, prosiłbym o maila i potwierdzenie, które często ląduje w spamie.

Z góry wszystkim dziękuje.

Poza tym jakby ktoś mógł przypieprzyć jakimś generatorem z proxy czy coś to byłbym wdzięczny dozgonnie :zeby:

Prosiłbym napisać kto dodał maila.

Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

M!s!ek, tak, tak :D

Tak jak mówię - ja swój mail znalazłem w spamie.

Jakbyście mogli chwilkę poświęcić to pewnie go tam znajdziecie.

Dla tych którzy jeszcze nie rozumieją - portal zbiera zdjęcia ze studniówek i głosy na nie, kto uzbiera najwięcej ma afterparty w klubie.

Bardzo dziękuje wszystkim za głosy.

Poszło ode mnie ale mail nie przyszedł, również do spam. Niestety, moja poczta czynna do 20.00 więc już nie zdążę odebrać :D

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

siK!, były momenty kiedy nam głosy odbierali, zmieniali regulamin bo klasa inf - nasza napisała automat do odświeżania. Tel są śmieszne, rozmowy z ich informatykiem, który mówi, że "system zliczania jest tajemnicą firmy" nie będę komentował.

TAK jak mówię - poczekajcie, mail może przyjść po paru h.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności