Skocz do zawartości

Wasze mocne precle i moje unikalne arty

danieltr

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Tak jak w temacie. Organizuję od paru tygodni listę mocnych i moderowanych precli i dodaję do nich unikalne wpisy min. 1000 znaków. Zawsze zapoznaję się z regulaminem i zasadami narzuconymi przez autora. Zarejestrowałem się w kilku zamkniętych i linki z nich są na tyle silne, że chętnie rozszerzyłbym swoją listę adresów :)

Jeśli chcecie parę unikalnych artów w miesiącu, to zapodajcie adresy, ewentualnie PW.

Dodam tylko, że arty na domenach z dłuższym niż kilka miesięcy stażem dopalam Publikerem i Scrapem :zeby:

Pozdr

• 2 miesiące temu...

A ja zapraszam do mojego bloga, myślę że Ci się spodoba i spełni Twoje wymagania.

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

• 2 tygodnie później...

W tym temacie "Masz unikalne..." to już się trochę taki miszmasz zrobił, wiele osób go nie ogląda, bo się nie chce dla jednego art konta komuś zakładać.

@danieltr

jeśli piszesz porządne i sensowne artykuły, bez "banialuków o niczym" to zapraszam, z tym że musiałyby być dłuższe niż 1000

znaków, myślę że warto się postarać, ale sprawdź sam:

Otwarta rejestracja:

Poradniki - artykuł musi być poradnikiem wartościowym dla czytelnika

Kobietyn - serwis dla kobiet - tematyka może być różna, poza taką, która w ogóle nie zainteresuje Pań - czyli jak zmienić oponę od stara odpada :), ale wszelkie treści dla obu płci są mile widziane.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

• 10 miesięcy temu...

Aby nie otwierać nowego tematu..

Jeśli ktoś z Was dysponuje unikalnym tekstem (bo tylko! takie przyjmuje) może zarzucić nim na 0-z.pl

Tutaj mała uwaga - PROSZĘ STOSOWAĆ SIĘ DO REGULAMINU ( w przypadku braku kategorii wrzucić tekst do kategorii PiO ; zdjęcie jest wymagane (w takiej formie jak na stronie) ale jak zabraknie to ja w ostateczności zadbam o wykończenie artykułu :)

pozdrawiam,

b5

ZielonyKatalog PR 4 - tylko 3,76PLN (2,50).

Limey.pl - katalog stron (2,46PLN (1,50)  || 0-z.pl - artykuły do przedruku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności