megauser Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Bede musial o tym pomyslec, bo codziennie strasznie zmeczony wstaje :/ Webmastering, kodowanie & programowanie Więcej informacji na moim profilu Zapraszam na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaldemarM Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 @megauser mam tak samo ja odstawiłem kawe polecam webmaster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
outofmatrix Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 (edytowane) No i nadeszła chwila, że i ja, do tej pory zdeklarowany zwolennik nocnej pracy, mogę się dopisać do tego wątku Plan z wstawaniem jest ambitny, zobaczymy czy wystarczy woli. Ed. A forum PiO funkcjonuje na innym czasie? moje zegarki wskazują 6.17 Edytowane 21 Września 2012 przez outofmatrix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megauser Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Ostatnio nie wiem co ze mną jest - bardzo ciężko mi wstać rano. Webmastering, kodowanie & programowanie Więcej informacji na moim profilu Zapraszam na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asklepios Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Ten pierwszy idzie po ciepłe bułki. W pozycjonowaniu nie powinno byc jednak pośpiechhu według mnie. Cierpliwość popłaca. Lepiej zapobiegac niż leczyć. Profilaktyka chorób układu krążenia to podstawa dzisiejszej kardiologii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megauser Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 W dniu 6.09.2012 o 11:58, WaldemarM napisał(a): @megauser mam tak samo ja odstawiłem kawe polecam Ja nie pijam kawy w ogóle. Webmastering, kodowanie & programowanie Więcej informacji na moim profilu Zapraszam na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
positive Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 W dniu 21.09.2012 o 09:40, megauser napisał(a): Ostatnio nie wiem co ze mną jest - bardzo ciężko mi wstać rano. Ja mam to samo, ale to chyba normalka jak się wstaje a tu jeszcze ciemno i tak fajnie zagrzane pod kołdrą ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechcyna Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Ja dołączam do grupy wczesnego wstawania, po kilku miesiącach pracy nocą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forumowicze Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Hej, to ja od jutra zaczynam dzień z Wami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olszyna-Wroclaw Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 28.10.12 jest zmiana czasu:) - do tej pory wstawanie o 7 rano to horror - jeszcze ciemno Maszyny czyszczące | Chemia profesjonalna Jednocześnie polecamy włoskie myjki ciśnieniowe firmy Maer. Ponadto sprzedajemy też wózki serwisowe. Zapraszamy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megauser Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 A ja w końcu się wyspałem, i w cale długo nie spałem. Webmastering, kodowanie & programowanie Więcej informacji na moim profilu Zapraszam na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soneto Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Mi wystarczyło dzisiaj 5 godzin snu i czuje się jak nowonarodzony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vicious Opublikowano 24 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Dzień dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seo-ninja Opublikowano 24 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 bry Rękawice budo-shop.pl | Ogród albamar.pl | Katalog seo-ninja.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 24 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Uszanowanie Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi