Skocz do zawartości

Kto rano wstaje...[piszemy do 8.00]

dMien

Rekomendowane odpowiedzi

Tia, podobno wszyscy będziemy codziennie dmuchać przed wyjściem z domu a niektórzy nawet dwa razy przed snem ;)

Sympatycznego dmuchania!

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Dziś pierwszy się melduję, wiec witam jeszcze w ciemny poranek PiO.

Edition:

@ Siciliano no kurcze, wyprzedziła mnie. Po co ja poszedłem kawę robić... :-/ Haha widzę, że lubuskie ostatnio to poranne ptaszki. ;-)

Edytowane przez novum

Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL?

-> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <-

A ja sobie jadę już od 50 minut ;)

2rzphsz.jpg

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Chociaż raz pierwszy :) Dzień dobry wszystkim!

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

aaa to się takie wyścigi tutaj zaczęły ;)

pozdrawiam wszystkich z insomnią :P

no i za Wikipedią:

Bezsenność (agrypnia, asomia[1]; łac. insomnia) – zmniejszona ilość bądź jakość snu, powstała w wyniku:

braku uczucia wyspania pomimo dostatecznej długości snu;

częstego oraz przedwczesnego budzenia się;

trudności w zaśnięciu.

Przewlekle trwająca bezsenność wpływa negatywnie na nastrój, zachowanie oraz wykonywanie zadań i jest przyczyną uczucia ciągłego zmęczenia; może być również przyczyną pogorszenia się jakości życia.

Według niektórych badaczy bezsenność może mieć rolę w powstawaniu niektórych odmian depresji lub je wywoływać.

dymna.jpg

Oj tam zaraz wyścigi, dwa koty biegające po domu od 4:00 ;) i trochę zaległej pracy i jest motywacja do wstania. Na pewno nie jest to bezsenność :)

• Like 1

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl