SzlafRock Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Czas na budowę jechać. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Ciepłe dni ostatnio nastały Udanego tygodnia HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Dzień dobry, też mi się udało przed 8 rano odpalić kompa. udanego tygodnia, za 2 dni wolne Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Ten wolny dzień w środku tygodnia rozwalił system - nie można lać betonu, a fizycznym zachciało się długiego łikendu Miłego. Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Już w fabryce. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M0drzew Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Bry, dzisiaj znowu wieje tak jak w sobotę, wszystkie liście z ogrodu wywiało... fajny tydzień, wczoraj poniedziałek, dzisiaj piątek, a jutro weekend Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Kto rano wstaje ten nie wie czy jest jesień czy też wiosna tak ciepło o tej porze roku HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duchu0 Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Jak na dowali zimę w stycznie to Antoni stwierdzi, że to zamach Ale fakt jest bardzo ciepło i jak dla mnie może tak zostać. Moja pierwsza aplikacja na iOS - Zysk z faktury VAT Apple = mac-world.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M0drzew Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 W dniu 10.11.2015 o 06:19, duchu0 napisał(a): Ale fakt jest bardzo ciepło i jak dla mnie może tak zostać. wungla mało trzeba , kopalnie całkiem padną Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duchu0 Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Jakoś za bardzo mnie to nie martwi Tak wiem jestem egoista i nie myślę o przemyśle i innych bardzo ważnych miejscach gdzie się do wykorzystuje Moja pierwsza aplikacja na iOS - Zysk z faktury VAT Apple = mac-world.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M0drzew Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 W dniu 10.11.2015 o 06:26, duchu0 napisał(a): Jakoś za bardzo mnie to nie martwi Tak wiem jestem egoista i nie myślę o przemyśle i innych bardzo ważnych miejscach gdzie się do wykorzystuje Ja się cieszę, bo w firmie mniej węgla idzie na ogrzanie hali produkcyjnej Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Do fabryki. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 A to już 6:22 uuu no to się zasiedziałem W fabrykach nie palą już węglem bynajmniej nie w tych nowszych Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M0drzew Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 ja przychodzę do fabryki, a tu zamknięte, flagi jakieś, o co chodzi? strajkują ? Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 @up u mnie podobnie.to chyba jakaś zorganizowana akcja. 1 Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi