Skocz do zawartości

Kto rano wstaje...[piszemy do 8.00]

dMien

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry!

Wygląda na to, że wreszcie weekend będzie pogodny więc przyjemniej się wstaje (dziś 5:00) :)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Weekend niby pogodny, ale już jesień jest i pogoda będzie się coraz bardziej psuła niestety..

Już niedługo na spacer nie pojdziesz, sportów letnich też nie pouprawiasz, bo nie samym komputerem żyje czlowiek :P ale do pracy oczywiście jest potrzebny.

Zapraszam na E-biznes porady, ciekawostki.

No właśnie siedzę w PKP jadę do Wawki i nie wierzę własnym oczom - jest prąd, śniadanie przynosi do przedziału zgrabna i hoża dziewoja ....

Normalnie chyba śnię i nie chceeeee się buuuudzić :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Jeśli jedziesz z Gdańska to masz chyba duuużo czasu by tym komfortem się delektować ;)

Dzień dobry, tak w ogóle :)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Dobry dobry :) normalnie brakuje tylko występów artystycznych ale dziewczyna z Warsu powiedziała, że pomyśli nad tym :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

No właśnie siedzę w PKP jadę do Wawki i nie wierzę własnym oczom - jest prąd, śniadanie przynosi do przedziału zgrabna i hoża dziewoja ....

Normalnie chyba śnię i nie chceeeee się buuuudzić :D

Zajrzyj do serpów, to się obudzisz. :)

Eksperyment Discover.pl

Zajrzyj do serpów, to się obudzisz.

No zajrzałem i deko się zmartwiłem, trochę za wcześnie moim zdaniem niektóre strony wjechały w topy :D

no to chyba było za pięknie bo 2 h opóźnienia :P

Gdzie nie spojrzę to allegro, zumi albo gumtree. :)

Dawno nie jechałem koleją, ale pamiętam jak onego czasu czekałem na pewnej dużej stacji na skomunikowany* pociąg. Zapowiedź pierwsza - opóźniony 15 minut, czyli "planowo". Za 15 minut podają, że opóźnienie wzrosło do 1 godziny, a za kolejne 15 minut że do 2 godzin. Zacząłem się zastanawiać, czy aby mój pociąg nie jedzie w druga stronę. :)

*skomunikowanie - trudne słowo, obecnie nieużywane, więc nie będę tłumaczył w czym rzecz.

Eksperyment Discover.pl

obecnie nieużywane

To po co go użyłeś?

... Pingwinem dostaje.

... od pingwina kopa dostaje :)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!