Skocz do zawartości

Kto rano wstaje...[piszemy do 8.00]

dMien

Rekomendowane odpowiedzi

Święta chyba bez śniegu ale wolne dni mile widziane :) Zatem miłego lepienia uszek. Może Beer wrzuci jakąś fajną fotkę?

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Ja już szyneczkę, i boczek dawno na "wisieńce" w szafie "pracowniczej" uwędziłem, co swoje to swoje ;)

Miłego dnia wszystkim życzę, i walki z komarami ;)

W sumie, niech nasi dalej na Ukrainę jeżdżą, to świnia już całkiem potanieje ;)

Edytowane przez Herkules

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Wstałem ;) o zgrozo :D

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

W ramach noworocznego postanowienia (a co tam, zaczynam szybciej :D) będę wstawał wcześnie i się tutaj witał :)

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

Wiosny ciąg dalszy, ciekaw jestem jak długo jeszcze. Teraz mieszkam na wsi i ma to pewne znaczenie ;-)

Kiedyś przygotowywałem się z sąsiadem do Sylwka (byłem dużo młodszy). Otwieraliśmy różne butelki żeby wypróbować najlepsze trunki. Skończyło się gromkim i wesołym śpiewaniem kolęd w piwnicy i sporym kacem na drugi dzień :D

Zatem owocnych przygotowań do Sylwka!

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Dzień dobry ;)

Nikonem mieszkając na wsi, to oczywista oczywistość ;)

ja kiedyś sobie sprawiłem (używany za połowę ceny, ale zwrócił się już tysiąckrotnie ;)

https://allegro.pl/destylator-bimber-pot-still-3-najtanszy-zestaw-i3758284409.html

Zresztą po takim to nie chorujesz ;) no nic aby 2 dni w robocie i witamy nowy rok;)

• Like 2

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Bezsenność światka seo ;) dzień dobry...

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl