Skocz do zawartości

Kto rano wstaje...[piszemy do 8.00]

dMien

Rekomendowane odpowiedzi

@Michał no każdy sobie coś tam rano patrząc w lustro powtarza ;) tak czy inaczej miłego dnia dla wszystkich śpiochów :)

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

Dziś tłusty czwartek :je_pizze: i niestety zapowiedź końca karnawału :szampan:

Miłego dnia

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zatem mamy nowy miesiąc marzec :)

Miłego dnia , tygodnia, miesiąca

:)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

To się znowu kolebię do Warszawki ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Nie ma to jak odbyć bezproduktywne szkolenie, na które ktoś naciągnął mojego pracodawcę ;)

Ale chyba najlepszy był znaczek UE :D oraz drukowany certyfikat ;)

Miłego dnia

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

@up ja ostatnio śpię z otwartymi oczami.. :D

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Jakże wielkie to szczęście, że dziś już piątek :D

Miłego wszystkim.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy