Skocz do zawartości

Kto rano wstaje...[piszemy do 8.00]

dMien

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry :)

@up jak to "odbić"? Przyczyniam się do rozwoju naszej wspaniałej ojczyzny i to wystarczająca zapłata :D

• Like 1

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

@up

8d572424d7d5230c.jpg

Edytowane przez mcmagik
  • Like 1

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Nowy tydzień, nowe wyzwania!!

Motywator rodem z podręcznika dla aktywizytora :D

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

O 8:00 kończy się ultimatum na Ukrainie.... oby nie było z tego wielkiego < aż strach pomyśleć> :olaboga:

Udanego tygodnia.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Pewnie będzie kolejne ultimatum, dialog i ingerencja zachodu szczerze? niech się w końcu zacznie tam jakaś rozróba, w koncu telewizja i politycy tego dla nas chcą, a odbiorcy się tym karmią jak dobrym filmem wojennym, nie zdając sobie sprawy iż to coś co niesie za sobą pewne konsekwencję. Nic nie nauczyliśmy się po 39tym, kiedy władza spieprzyła do Rumunii, a zachód najpierw zrzucił w ramach wsparcia ulotki a potem oddał nas ruskim ;)

Dzień Dobry i miłego tygodnia bez zakłamanych mediów;)

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

.. a Wy nawet w temacie pobudkowym syficie polityką.. ;)

bry 4all ;)

Cześć wszystkim! Jak się wstaje po Świętach? Mój dwumiesięczny budzik melduje sie do cyca mamy co minimum 3 godziny więc mam wprawę i zrywam się z wyrka bez marudzenia :)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

U nas trochę czas wstawania w nocy się wydłużył i córa przesypia 5-7 godzin w nocy, więc koło 4-tej melduje się na kompie ;) ale i tak ulga, bo te parę godzin można pospać ;)

edit: dzień dobry :)

Edytowane przez Altaica

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl