Skocz do zawartości

Netlupa.pl

MieszkoDomagała

Netlupa.pl  

1. 1. Czy podoba Ci si? ten blog?

• Tak
      0
    • Nie
      0
    • Nie wiem
      0
  2. 2. Czy tre?? bloga, jest Twoim zdaniem interesuj?cy?

• Tak
      0
    • Nie
      0
  3. 3. Czy grafika na tym blogu, pasuje do reszty strony?

• Tak
      0
    • Nie
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

pragnę przedstawić Wam mojego nowego bloga. Za główny temat, obrałem sobie promocję i opis dobrych nowych startupów.

Na Netlupa.pl piszę głównie o nowych startupach. W dzisiejszych czasach, nawet bardzo dobry startup potrzebuje rozgłosu i promocji. Bez tego ani rusz... Moim celem jest pokazanie ciekawych projektów, czytelnikom tego bloga, oraz zdobycie opinii użytkowników na temat tych startupów. Dzięki temu, właściciel projektu ma satysfakcje, że ludziom się to podoba i ma motywację dla dalszej pracy nad projektem.

Marketing wirusowy działa coraz gorzej, ponieważ ludzie dbają do przesady o "swoją prywatność", poczuwają swoją "własność".

Młodzi, ambitni ludzie, często zmuszani są do zamykania swoich projektów, bo brak im funduszy na utrzymanie, ponieważ jest zbyt mało użytkowników. Ich projekty nie utrzymują rentowności.

Cieszyło by mnie, kiedy okazałoby się, że jakiś Inwestor, znalazł ciekawy startup na moim blogu i zaczął współpracować z właścicielem projektu.

Na swoim przykładzie, wiem jak ciężko jest wypromować nowy startup.

Twórcy startupów mogą wysłać maila na startup@netlupa.pl, a czytelnicy bloga, jeżeli znaleźli coś ciekawego, mogą kliknąć zakładkę "Donos" i donieść nam na temat ciekawego wydarzenia, startupu, czy ogólnie wszystko co ciekawe :D

Na naszym blogu nie tylko pojawiać się będą informacje o startupach, ale także ważne nowości ze świata Internetu i nowych technologii. Również ciekawe materiały z YT, czasem pojawią się też ciekawe obrazki czy też zabawne cytaty - w kategorii Rozrywka.

Zapraszam na bloga: Netlupa

I oczywiście proszę o ocenę strony i głosowanie w sondzie :)

Pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności