Skocz do zawartości

2-letnia domena

weldmag

Rekomendowane odpowiedzi

Witam grono speców

Mam takie oto proste pytanie

Czy 2-letania domena jest lepiej traktowana przez wyszukiwarki niż nowa? chodzi mi o domenę zarejestrowaną 2 lata tem ale na niej nic się nie działo. poprostu była zarejestrowana i tyle.

może przy okazji drugie pytanko.

mam zarejestrowanych parę domen. narazie nic z nimi nie będę robił, i pytanie jak wyżej. Czy z czasem będa nabierać wartości (nie chodzi mi o finansową)

czy lepiej coś z nimi zrobić, a jeżeli tak to co, bo narazie nie stać mnie żeby robić na nich normalne serwisy

pozdrawiam

O wieku domeny głownie świadczę wiek linków które do niej prowadza.Czym więcej "starych linków" tym domena w mniemaniu Googla jest starsza.

Bo jeżeli chodzi o domeny to za tyle lat istnieje prawdopodobieństwo że była już kiedyś zarejestrowana, porzucona i td, Jezeli w starej domenie niema starych linków, to to niema żadnego znaczeni dla G i prawdopodobnie traktuje to jako świeża domenę

to prawda można mieć 10-letnią domenę, na której niegdy nie był postawiony serwis i miała zero linków więc jest tyle samo warta co nowa

praca Suwałki - oferty pracy w Suwałkach

ogłoszenia Suwałki - oferty nieruchomości, spzeęŧ elektroniczny, dla domu

imprezy Suwałki - wystawy, koncerty, kino, festyny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności