Skocz do zawartości

Sieć reklamowa ad4mmo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

logoad.png

Kim jesteśmy?

• Ad4MMO to wertykalna sieć reklamowa gier internetowych
  • Możliwe wypłaty za pośrednictwem paypal
  • Sprzedajemy reklamy tematycznie powiązane z grami
  • Rozliczamy się w modelach efektywnościowych (CPC,CPA)
  • Mamy wieloletnie doświadczenie w branży gier

Nasza oferta:

• Zapewniamy efektywną sprzedaż twojej powierzchni reklamowej
  • Wypełnimy powierzchnię twojej strony w 100%
  • Nie wymagamy wyłączności ? twój serwis może być równolegle w innej sieci/programie partnerskim
  • Gwarantujemy najszybsze wypłaty i przejrzysty model współpracy
  • Dzięki naszym statystykom możesz śledzić swoje zarobki w czasie rzeczywistym

Formy reklamowe:

• Wykorzystujemy najpopularniejsze formaty reklamowe ? billboard, skyscraper oraz rectangle
  • Unikamy irytujących form expandujący i layerowy
  • Wypełnimy powierzchnię twoje strony w 100%

Dodatkowo:

• Pomagamy w pozyskaniu barterów promujących twoją witrynę (wymiana z innymi witrynami w sieci)
  • Jeśli zamówisz w naszej sieci promocję swojej strony, będąc naszym wydawcą dostaniesz 20% bonus w postaci dodatkowych odsłon

Statystyki:

W panelu możemy śledzić aktualny dochód, konwersje, CTR, aktualne kampanie i ich skuteczność

obraz1ta.png

Modele rozliczeń:

obraz3z.png

Zapraszam do odwiedzenia naszej strony i rejestracji

Jeżeli będą mieli Państwo jakieś pytania to proszę pisać postaram się przekazać więcej szczegółowych informacji.

Link do strony: https://ad4mmo.pl/

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie wiem jak reszta ale kontakt macie do bani. W sobotę rano zarejestrowałem się na ad4mmo.pl i do chwili obecnej nie otrzymałem informacji o akceptacji zgłoszenia. Wysłałem nawet wczoraj maila przypominającego, ale również bez odzewu. Niby mogę się zalogować i wyświetlać reklamy, ale skąd mam wiedzieć czy przypadkiem nie robię tego charytatywnie, bo moje zgłoszenie zostało odrzucone? Na stronie brak podanego numeru telefonu a teraz na wyżej podanym adresie Skype nikt się nie zgłasza :(

Darmowe forum - załóż własne forum za darmo!

Tak jak wyżej i czy jest jakieś minimum do wypłaty. Wypłata odbywa się tylko na konta bankowe czy również paypal?

• 8 miesięcy temu...
Wypłacalna firma? Od ilu można wypłacić pieniążki?

W regulaminie napisali - czytać się nie chciało? Wypłaty od 50 PLN i należy im wystawić rachunek.

Ja mam pytanie jak wygląda sprawa z rozliczeniem podatku. Czy tak jak w adtaily, że dochody kwalifikujemy do "inne" i na koniec roku rozliczeniowego, sami opłacamy należności. Czy też tak jak w ZłoteMyśli, czyli Wy odprowadzacie podatek i przed okresem rozliczeniowym wysyłacie PIT 11 ?

Kolejna sprawa - czy strony dla dorosłych są akceptowane? Nic o tym nie piszecie w regulaminie, zamiast tego jest jakieś lanie wody. Regulamin powinien być jasny, konkretny i przejrzysty.

• 4 miesiące temu...

Muszę lekko odkopać temat.

Przez miesiąc korzystałem z ad4mmo na witrynie rozrywkowej o grach komputerowych. W tym czasie uzbierałem jedynie 50zł, ale to bez większego znaczenia. Kontakt jest fatalny, pisałem do ad4mmo w sprawie udostępnienia kodu tzw. tapety, odpowiedzi do tej pory nie otrzymałem, a mail wysłany został w marcu. Panel wydawcy jest bardzo słaby, część jest przetłumaczona, część nie. Najgorsze jest to, że nie otrzymałem wpłaty od tej firmy. 20 marca po uzbieraniu 50zł natychmiast w panelu kazałem wypłacić sobie pieniądze i usunąłem reklamy ze strony (50zł na tej samej stronie to z AdSense dziennie wyciągam...). Bardzo nowoczesny system - trzeba wydrukować i wypełnić mnóstwo pól w celu otrzymania wypłaty, a potem odesłać to do nich Pocztą. Tak też oczywiście zrobiłem, wysłane następnego dnia listem poleconym priorytetowym. Przez 2 tygodnie według sledzenie.poczta-polska.pl leżał na Poczcie, bo zostawiono awizo, a po ponownej próbie oddania adresatowi pojawił się status, że adresat odmówił odebrania listu, mimo, że zaadresowałem tak, jak pisało w mailu. Kpina, prawdopodobnie straciłem 50zł, miejsce reklamowe na stronie i 5zł za wysyłkę listu.

Witam,

Napisz do mnie na mczerwinski85 (skype) lub emailem na adres maciej@ad4mmo.pl

Wystarczy, że wyślesz mi rachunek drogą elektroniczną a wypłacimy pieniadze od ręki.

Pieniądze wypłacamy wydawcom zawsze i staramy się to czynić 2-3 razy w miesiącu.

Zmienialiśmy siedzibę w zeszłym miesiącu i może to byłoby tym spowodowane, że rachunek do nas nie dotarł : (

Niestety biurowiec w którym poprzednio wynajmowaliśmy biuro zachował się jak zachował i odmówił przyjęcia listu zamiast go nam przekazać.

Jeszcze raz przepraszam, ze tak się stało.

Pozdrawiam,

Maciej

ad4mmo.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności