Skocz do zawartości

Sieć reklamowa ad4mmo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To korzystając z okazji proponuję zająć się przeciążeniami serwera, przez co witryny uczestniczące w Waszym programie mają problemy z poprawnym i szybkim funkcjonowaniem. Niestety, ale coraz częściej notuję u Was błąd 404, ma to miejsce chociażby w tej chwili. Nie ukrywam, że to zniechęca do dalszego emitowania Waszych reklam.

Ja mam pytanie jak wygląda sprawa z rozliczeniem podatku. Czy tak jak w adtaily, że dochody kwalifikujemy do "inne" i na koniec roku rozliczeniowego, sami opłacamy należności. Czy też tak jak w ZłoteMyśli, czyli Wy odprowadzacie podatek i przed okresem rozliczeniowym wysyłacie PIT 11 ?

Dołączam się do pytania, pozostało bez odpowiedzi.

• 3 tygodnie później...

Maciej, czy Wasza firma w ogóle realizuje rachunki, które zostały do Was wysłane pocztą? Z tego co tu czytam to ten system Wam totalnie kuleje... a więc może czas najwyższy zmienić sposób dostarczania rachunków na drogę emailową?

Czekam na płatność, rachunek wysłany pocztą już jakiś czas temu....

Niestety muszę stwierdzić, że firma jest totalnie niewypłacalna, kontaktu z nią nie ma, a więc dla mnie wyświetlanie reklam ad4mmo.pl mija się w ogólnie z celem. Nie dość, że zarobki wcale nie rewelacyjne to jeszcze podejście do klienta przy tak rozbudowanym rynku konkurencyjnym, to jakaś kpina.

• 6 miesięcy temu...

Niestety muszę stwierdzić, że firma jest totalnie niewypłacalna, kontaktu z nią nie ma, a więc dla mnie wyświetlanie reklam ad4mmo.pl mija się w ogólnie z celem. Nie dość, że zarobki wcale nie rewelacyjne to jeszcze podejście do klienta przy tak rozbudowanym rynku konkurencyjnym, to jakaś kpina.

Potwierdzam firma NIE PŁACI po prawie rocznej współpracy i dobrze zapowiadających sie poczatkach gdzie na wypłate czekało się 2 tyg.przyszedł kres ich wypłacalności!

gdy termin na realizacje rachunku minął napisałem grzecznie do ich firmy co sie dzieje z rachunkami które dawno powinny być zrealizowane -3 tyg zero odzewu po kilku meilach do firmy

dostaje komunikat ze naruszyłem regulami i wypłata jes wsztrzymana.

oczywiście żadnych dowodów mi nie przedstawiono tylko ich jakis dziwny punkt z regulaminu bez uzasadnienia popartego dowodami.

A więdz jak chcecie z nimi współpracować to nie polecam-możecie również zostać roczarowani gdy zaczną spózniać sie z wypłatami a za jakiś czas stwierdzą że złamaliście regulamin i wypłaty nie będzie.

Pozdrawiam.

Co do odzewu - za każdym razem, gdy piszę do Pana Cezarego od razu odpisuje i służy radami.

Wypłacałem niedawno - wszystko doszło w tydzień. Więc nie wprowadzajcie ludzi w błąd.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

U mnie płatność z lekkim opóźnieniem, ale jednak dotarła :)

Tak jak bold napisał - najlepiej do Pana Cezarego od razu kierować wszelkie sprawy.

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

• 6 miesięcy temu...

Wypłacał ktoś niedawno? Ostatnio się tam zalogowałem i widzę, że mam to minimum do wypłaty to wygenerowałem rachunek, ale nigdzie go nie widzę (do pobrania/wypełnienia). Na emailu też nic nie ma.

... nie ma tu właściwie życia, tylko powolne umieranie kolejnych dni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności