Skocz do zawartości

Katalog foto - firmy fotograficzne

Fotoraf

Rekomendowane odpowiedzi

Z tyloma linkami wychodzącymi, to nie wróżę sukcesu z płatnym katalogiem, bo większość webmini ma chyba większą "moc" - chyba, że niechcący je w nim umieściłeś. Na razie za wiele.

Chciałem też dodać stronę, lecz niestety:

Warning: Missing argument 6 for pages(), called in /home/raf1973/public_html/katalog2/templates/fotografia/sub.php on line 18 and defined in /home/raf1973/public_html/katalog2/includes/template.php on line 784

Warning: Division by zero in /home/raf1973/public_html/katalog2/includes/template.php on line 789

Widzisz moje katalogi fotograficzne powstały na początku głównie jako swoistego rodzaju "zabawa" i pewnego rodzaju "nauka", mają po kilka lat i jeszcze nie zniknęły i o to się nie martw :) Płatne są dla tych którzy chcą po 10 linków za darmo na jednej stronie a jednego dobrego wpisu nie potrafią sklecić. Co do błędów dodałem po kilka testowych wpisów i jest ok. Wypełniaj prawidłowo wszystkie pola a nie będzie problemu z dodaniem ;) Linki wychodzące są okresowo.

Fotografia - wystawy fotograficzne

Strony o fotografii - Katalog fotograficzny

Źle rozumujesz i źle odbierasz to co napisałem, bo wcale się nie martwię. W tej chwili na stronie masz 14 linków! wychodzących, myślałem że zwrócisz uwagę na stwierdzenie "chyba, że niechcący je w nim umieściłeś" - czyli w sidebar TOP10. Myślę, że zrobiłeś błąd w templatce, tym samym nie powinieneś się unosić i szybko poprawić błąd (no chyba że to specjalny zabieg, jednak wątpię)

Co do dodawania, to raczej nie można powiedzieć, że jestem zupełnym amatorem i raczej błąd jest po Twojej stronie, który powinieneś sprawdzić - zobaczę jeszcze raz, niech Ci będzie. (sprawdzałem jednak przed, specjalnie pomijając pola i katalog prawidłowo wyświetlił o tym informację, więc nie jest to na pewno ta przyczyna, zważywszy na fakt, już istniejących błędów)

edit:

hmmm, strona została jednak dodana, bo już ją nawet zatwierdziłeś ;) Jednak nie zostałem o tym poinformowany komunikatem - tylko przywitał mnie ten błąd i występuje w przeglądarce seolight, na każdej podstronie podkategorii. Powinieneś sobie tam sprawdzić.

wcale się nie unoszę, jak już napisałem wcześniej linki wychodzące pojawiają się okresowo i nie jest to tendencja stała ;) To bardziej taki bonus dla dodających. Sprawdziłem ponownie, u mnie dodanie wpisu przebiega bez większego problemu.

• 6 miesięcy temu...

Nowa odsłona katalogu fotograficznego :)

Jako bonus na start trzy darmowe kody do Katalogu fotograficznego.

Tylko dla fotografów :) inne strony nie będą akceptowane. Więc proszę pozostałych chętnych o rozwagę.

ZE7WIBG9

MXXB8NJQ

TXGM4HSH

Katalog fotograficzny

Zapraszam :)

ps. proszę wpisywać potem wykorzystane kody :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności