Skocz do zawartości

Ograniczenie z powodu budżetu

wirus10

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Otóż mam taki dziki problem - a w zasadzie to wnerwa...

Na koncie firmowym adword ostatno zapomniałem zapodać do księgowości polecenia przelewu abu zasilić konto.

Aby nie utracić całego budżetu w okresie od wysłania polecenia przelewu do faktycznego zaksięgowania kwoty na koncie adwords, zmniejszyłem budżet dzienny kampanii do 30pln. Dodam że budźet wcześniej wynosił 60pln i monit w kolumnie STAN był Odpowiednia. Po zmniejszeniu na 30 pln, wyświetlił się stan "Ograniczenie z powodu budżetu". I tu jest proble, kasa jest już na koncie, przywróciłem poprzedni budźet nawet już na 80pln a monit z kolumny stan o ograniczniu nie znika. Przyznam że teraz udział w wyświetlaniu jest większy niż poprzednio (jest to związane ze zwiększeniem budżetu) ale wkurza mnie ten monit. Nic poważnego się na koncie nie dzieje...tylko te pomarańczowe napisy mnie drażnią...

Pytanie: co można z tym zrobić???

dodam jeszcze że mam włączoną opcję wyświetlania:Przyspieszona: wyświetlaj reklamy jak najszybciej

edit: przy jednej kampanii stan zamienił się na "odpowiedni" - widać google wyświetla w alertach co chce i kiedy chce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności