Skocz do zawartości

Księgowość online - Co polecacie?

elliot

Rekomendowane odpowiedzi

IMO najlepsze rozwiązanie to małe biuro księgowe albo załatwianie usług u księgowej po godzinach. Dowiedziałem się o tym po pierwszej kontroli. Przepisy cały czas się zmieniają, a taka osoba przynajmniej siedzi cały czas w temacie. Nie ma sensu wszystkiego robić samemu.

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

jeśli pchał wózek załadowany fantami po brzegi, biło od niego dynksem z 200 metrów, kulał na lewą girę i zatrzymywał się nad każdym kipem na chodniku - to ja!!

jeśli się źle czujesz w związku z moim nachalnym wzrokiem spode łba - to obiecuję więcej się na Ciebie nie PACZEĆ! :crazy:

Nie widziałem że jesteś facetem, zmyliła mnie miseczka D - to się więcej nie powtórzy w każdym razie! :D

ricco-banner.png

• 2 tygodnie później...

ja polecam wfirmę, promujemy ją akurat i mamy super kody rabatowe na 6 miesięcy za darmo bez żadnych zobowiązań ! Dotyczy pakietu Optymalnego, czyli takiego za pomocą którego spokojnie poprowadzicie sobie całą firmę

Kod znajdziecie na:

https://www.i-malaksiegowosc.pl/ 

i tam też spokojnie możecie z tym kodem przenieść się do rejestracji.

Jeśli ktoś jest zainteresowany to natrafiłam na porównanie dwóch firm oferujących właśnie narzedzia do ksiegowosci online. Zobaczcie sobie co komu pasuje ale i tak polecam (skoro sa testowe darmowe okresy) na potestowanie bo każdemu co innego może bardziej odpowiadać - www.marnaszeptanka.pl/ukryte_linki_ref.omg

• 1 miesiąc temu...

Online to znaczy wygodnie - przynajmniej dla mnie, a że wygodę lubię to nawet nie mam takie pomysłu,żeby gdzieś w stacjonarnych biurch ogarniać temat rachunkowości. Trochę swój biznes mam więc i tych wszystkich rozwiązań udało się sporo przetestować póki co korzystam z marnebiuro.pl i jest w porządku, także mogę je polecić.

• 5 miesięcy temu...

Ja mam wykupiony abonament na platformie : marnyzemnieszeptacz.pl i jak na razie nie mam większych zastrzeżeń, wszystkie informacje na bieżąco są uaktualniane w aplikacjach online, Tym bardziej wiele portali daje możliwość darmowych konsultacji z księgowymi, kwestia wyboru, któremu zaufamy. 

Nie ma platformy online która będzie ok. Zgadza się jak chcemy wystawić fakturę itp. to tak, ale jak potrzeba dokładnego doradztwa biuro do którego można zadzwonić z pytaniem co i jak zrobić. No i oczywiście odpowiednia umowa że oni za błędy odpowiadają, a wcale nie jest to wielki koszt.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

• 2 tygodnie później...

Jak dla mnie niezastąpiony na początku działalności i nawet dalej (nie dla dużych firm) NIEZAPLACAMIZAPOSTA.PL   :) Polecam wszystkim znajomym bo nie jednokrotnie rozczarowałem się innymi, a ten bez wydawania kupy kasy ma w sobie wszystkie potrzebne funkcjonalności. Polecam przetestować NIEZAPLACAMIZAPOSTA.PL

Jak dla mnie xxxxxxx przereklamowany :P Kupe kasy wydałem, pobawiłem się fajną wizualizacją i nic więcej. Potem miałem księgową, ale trochę drogo to wychodziło, gdy mam małą firmę. Księgowa poleciła program i działam sam w NIEZAPLACAMIZAPOSTA.PL :) Polecam wszystkim znajomym bo nie jednokrotnie rozczarowałem się innymi, a ten bez wydawania kupy kasy ma w sobie wszystkie potrzebne funkcjonalności. Polecam przetestować. NIEZAPLACAMIZAPOSTA.PL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności