Skocz do zawartości

Księgowość online - Co polecacie?

elliot

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Max to na słabą firmę trafiłeś bo ja kiedyś dostałem ofertę że da się, nie pamiętam ceny ale było dość drogo (firma która reklamuje na PIO usługi szeptanki).

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Wiem o tej firmie, ale jeszcze nie złapałem ją na gorącym, nie mam za bardzo czasu bawić się w 007   :D

Na forum grasują bardzie "szkodliwi" delikwenci. Copywritery co sprzedają te same teksty parę razy, inni prawdopodobnie nieuczciwi kontrahenci.

--- kosz  ---

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Każda na pewno nie bo dobra księgowa obecnie do doradca a nie liczydło, a za profesjonalne rady trzeba płacić. Ale znam parę osób które prowadza jednoosobowe działalności z nieskomplikowanym profilem i korzystają z rozwiązana online.

tak naprawdę każda księgowość może być online

Nie każda.  To zależy od rozmiaru prowadzonej działalności.  Na początku, owszem może wystarczyć ale działalność prowadzi się w celu zwiększenia zysków /rozwoju.  Jeśli masz kilka firm i dużo działalności lub prowadzisz dużą firmę gdzie zatrudrudniasz powyżej 10 osób to opłaca się zatrudnić księgową na etat. 

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

• 4 tygodnie później...

Może trochę nie w temacie, ale może ktoś polecić kogoś taniego i solidnego do prowadzenia małej spółki z o.o.? Szacowana ilość faktur nie powinna przekroczyć 20 sztuk miesięcznie. Przewidywany start gdyby ktoś był zainteresowany 1 lutego.

e. profil działalności prosty, bez cudowania z kosztami

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności