Skocz do zawartości

Księgowość online - Co polecacie?

elliot

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Infakt nie prowadzi chyba księgowości dla sp.

@bori szukasz biura księgowego do prowadzenia księgowości sp. z o.o.?

Jeśli tak mogę kogoś polecić przy tej ilości faktur ok 400 zł miesięcznie netto.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Infakt chyba nie ma pełnej księgowości.
Ja swoją księgową mam, ale ona nie robi pełnej księgowości a coś nowego chcę na spółce z o.o. zacząć, kiedyś jak szukałem pełnej księgowości to nie znalazłem nic ciekawego online. Może faktycznie poszukam jeszcze raz, bo to mała spółka będzie.

e. @Finan dzięki, zapisuję sobie

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

Z tego co wiem nie ma żadnej księgowości online dla spółek bo prowadzenie ksiąg handlowych jest trochę bardziej skomplikowane i musi nad tym siedzieć fizycznie człowiek.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

• 3 tygodnie później...

Potwierdzam informację na temat Infakt, info od wsparcia: "w tej chwili oferujemy usługi księgowe i program do księgowości wyłącznie dla jednoosobowych działalności gospodarczych".

Można skorzystać z ich programu do fakturowania a księgowość trzeba już sobie załatwić gdzie indziej.

• 2 miesiące temu...
Dnia 15.03.2017 o 12:26, Siciliano napisał:

@Finan doceń kolegę, przecież nie wrzucił od razu linka..

Jest w podpisie u kolegi wyżej, wystarczy :P

Szkółka sadzonek winogron w Dolinie Prądnika, sprzedaż sadzonek winorośli.  |  Przewodnik po Ojcowie: Strona o Ojcowskim Parku Narodowym  

• 2 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...

Pewnie z 60gr brutto :)

Ja osobiście preferuję księgowość z krwi i kości, a że połowa rodziny mojej żony to księgowe, więc daleko nie musiałem szukać 

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności