Skocz do zawartości

[projekt] ScrapeBoxTriki.pl

Rekomendowane odpowiedzi

łoł, ale suchara teraz odkopie :D

projekt wraca do zycia (dluugi to byl sen zimowy) :-) Mam prosbe - napiszcie mi o czym chcecie przeczytac w najblizszych "lekcjach" - mam kilka pomyslow, ale mysle - ze macie lepsze

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

Rabat dla użytkowników PiO!

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@adrians - porady sa wysylane w kolejce - kazda nowo zarejestorowana osoba dostanie te same porady w odpowiednim czasie

skonczylem zbierac Wasze pomysly na temat kolejnych maili - juz niedlugo bede rozszylal kolejne info.

wiekszosc maili byla baardzo wysokiej jakosci - DZIEKUJE WAM ZA TO - te osoby dostana ode mnie liste blogow AA - to juz za kilka dni

tak, zapewne chodzi o proxy - bez tego cudow nie zdzialasz.

poza tym - biorac pod uwage Twoje lacze - pewnie chcesz odpalac program w domu. przy masowym uzytkowniu stanowczo to odradzam

• 4 miesiące temu...

Chcesz tematów do kursu mailowego?

Listy AA, konkretne fotprinty do szukanych list, triki (do tej pory trikami nazywały się podstawy wiedzy o programie:), co można robić Sbookiem oprócz harvetowania, pingowania, jak używać wtyczek - opis wtyczek do SB - po kolei

chyba tyle na początek ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności