Skocz do zawartości

Wpis w katalogu, wyżej pod daną frazą niż dana strona

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Ostatnio zmieniłem frazę pod którą pozycjonuję jedną stronę, zauważyłem że wpisy z katalogów są dużo wyżej pod daną frazą nad stroną którą pozycjonuję. Czy to normalne? czekać czy coś innego robić aby storna poszła nad wpisy z katalogów?

Normalna sprawa, linkuj dalej, strona z czasem wskoczy ponad katalogi.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Ja na jedną frazę dałem chyba ciała, bo była to fraza która występowała tylko w paru miejscach na stronie ale wejść na nią miałem dość dużo bo byłem w top5. Chciałem top1 i podlinkowałem i od miesiąca mam w top30. Wszystko wyżej to precle i katalogi. Być może w zły sposób ją linkowałem bo doczytałem później że na słabsze frazy linkować w treści bez linka bezpośredniego. Zobaczymy może kiedyś wróci.

Jeżeli szukasz ubranek niemowlęcych znajdziesz je w sklepie https://lencia.pl

Kolego niestety chyba nic więcej jak podstrony Ci nie pozostało, daje najlepsze efekty. Mogłeś szybciej doczytać, że lepiej nie używać linka bezpośredniego, ale cóż co się stało... Powodzenia w pracy

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności