Skocz do zawartości

Nowy katalog - głównie dziecięcy, ale nie tylko

Ludi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie.

Właśnie uruchomiłem swój pierwszy katalog stron

Jest to katalog ze zwiększonym naciskiem na strony o tematyce dziecięcej, aczkolwiek inne strony również można dodawać. Moderowany, tylko unikalne opisy (min 400 znaków). Minimum raz dziennie akceptuję wpisy.

Właśnie zaczynam jego linkowanie w sieci, aczkolwiek domena główna na której jest oparty ma już prawie rok.

W razie uwag proszę o kontakt PM.

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

Stronę dodałem, zapominając umieścić słowa kluczowe. Poprawić tego już teraz nie mogę więc warto by pomyśleć o automatycznym sprawdzaniu przed dodaniem, czy wszystko zostało przez użytkownika wypełnione.

Lekkie konstrukcje stalowe na potrzeby budownictwa mieszkaniowego i przemysłowego - projekt, wykonanie, montaż.

Właśnie zauważyłem, a jak robiłem test przed dodaniem tego posta to chodziło ładnie. Zaraz się tym zajmę.

Poprawione

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

• 1 miesiąc temu...

Odświeżam temacik w celu poinformowania że:

-Katalog na dzień dzisiejszy posiada 90 BL w Yahoo.

-Katalog jest systematycznie linkowany (ręcznie)

Zapraszam wszystkich do korzystania

zdobycie w 1,5 miesiąca 36 BL to wyczyn? bo nie rozumiem po co to piszesz.

Jak podlinkujesz to może ktoś będzie pisać tobie unikaty, na razie katalog niema żadnej wartości wiec wspieranie ciebie moimi unikalnymi opisany uważam za zbędne.

2. Zabezpiecz malypolak.pl bo wystarczę że trafi na listę, i polegniesz przy usuwaniu "wartosciowych" wpisów i profili.

linkowany (ręcznie)

co kogo interesuje jak ty linki zdobywasz, liczę się ilość i jakości, a ilości i jakości u ciebie nie widzę ( większość to linki z PIO (rzecz jasna linki ok), ale co ty tam ręcznie robiłeś przez 1,5 miesięcy?).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności