Skocz do zawartości

Czy to się opłaca?

Rekomendowane odpowiedzi

Dostałem propozycje reklamy w postaci linku tekstowego na dość dużym portalu. Link na stronie głównej + co jakiś czas linki na podstronkach kierujące do dowolnych adresów.

Coś takie zaplecze na moje potrzeby.

Koszt - 25 miesięcznie.

Jedyne co mnie martwi to fakt że strona nijak ma się tematycznie do fotografii ślubnej. Fakt z pewnością wygeneruje mi może 30-100 dodatkowych wizyt dziennie ale nie wiem czy to ma jakieś przełożenie dla SEO.

Dodam że obecnie na stronie jest 8 linków wychodzących ale właściciel obiecał w razie reklamy zredukować ich ilość.

Domena PR4 w Yahooo ma zindesowanych linków około 2000

Czy to się opłaca kiedy tematyka strony jest zupełnie odmienna niż mojej? (nie jet to erotyka ani hazard :) )

dzięki z góry.

Fotografia ślubna Lublin - zapraszam na stronkę.

Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego.

Stary blog, nowe zdjęcia ślubne.

25 zł miesięcznie to przecież nie dużo. Jeżeli inna tematyka to ja bym w to nie wchodził.

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

No właśnie - z jednej strony nie dużo - z drugiej tematyka zupełnie odmienna...

a z tymi fotografami to trzeba by chyba się raczej jakoś zaplczówkami wymieniać bo słyszałem że zasada - link za link już się trochę nie sprawdza - no chyba że do obiegu włączymy trzecią stronę...

Fotografia ślubna Lublin - zapraszam na stronkę.

Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego.

Stary blog, nowe zdjęcia ślubne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności