Skocz do zawartości

większośc katalogów to kaszana

weldmag

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Niektórzy pytają tutaj do ilu katalogów dziennie dodawać swoją stronę itp. padają odpowiedzi, 5, 10, 50, 500

a ja w ciągu 3 godzin dodałem stronę do trzech katalogów. Wchodzę na jakiś katalog czytam o co chodzi, potem zaczynam te ich wpisy a na końcu coś jest nie tak albo np, żądają linku zwrotnego więc wychodzę z tego katalogu bo nawet nie wiem jak się dodaje link zwrotny i skąd go wziąść. więc udało mi się jak narazie dodać do 3 katalgów w których trzeba było dodac tylko adres swojej strony i opis ;) dodadm że zacząłem szukać tych katalogów w ten sposób że wpisalem w google -katalogi stron- przeniosłame się na ostatnia stronę i zaczałem jechać w stronę początku po przejechaniu trzech stron (ok. 30 katalogów miałem dość.

Może Wy macie na to jakieś ciekawsze pomysły? pozdrawiam

(jak się dodaje to automatycznie?)

pozdrawiam wszystkich

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Koledzy w zasadzie wyczerpali temat. Od siebie dodam, że te dobre katalogi wymagają opłaty np. sms lub przez przelew. Tu masz pomysły Lexy z forum gdzie warto dodać swój link. Warto zajrzeć do katalogi zgreda dałem Ci link do zakupu większej ilości kodów do dodania wpisu. On ma więcej katalogów.

Możesz też pisać artykuły masz link do mojego na przykład. Ważne: artykuły piszesz w formie informacyjnej i wstawiasz np. dwa linki w postaci anchor tekstu do treści.

Linki zwrotne o których pisałeś to prośba o zamieszczenie linku do katalogu na Twojej stronie internetowej. Ja z takich katalogów nie korzystam. Polecam Ci standard podany przez Lexy. W spisie podanym przez M_a_T polecam Ci lecieć od najlepszych (np. wg PR).

Praktyka czyni mistrza więc do dzieła ;)

P.S. Jeśli chcesz dysponuję listą darmowych katalogów podaną na tym forum. Nie chcę śmiecić w temacie więc zapraszam priv.

Edycja: literówka.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Tragedia! Niektórzy tu widzę nawet z katalogowaniem sobie nie radzą, a jakoś specjalnie skomplikowane to, to nie jest.

Masz tu na forum tyle list katalogów free/bez linka zw. Poszukaj, napisz tekst, dodaj synonimy, przygotuj sobie wszystkie potrzebne dane i lecisz tylko kopiuj wklej do odpowiednich okienek.

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

Tragedia! Niektórzy tu widzę nawet z katalogowaniem sobie nie radzą, a jakoś specjalnie skomplikowane to, to nie jest.

Dlatego właśnie ten dział nazywa się dla początkujących. Jeszcze odnośnie wyrażeń używanych na tym forum podsyłam Ci dobrze opracowany przez MMP słownik :(

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Wiesz, w zasadzie na wszystkie pytania dotyczące SEO odpowiedzi znajdują się na tym forum czy w sieci w ogóle.

Ja odpowiadam za siebie- przesiedziałem tu długo zanim się zarejestrowałem i padły pierwsze pytania z mojej strony :(

Generalnie chłopak ma racje większość katalogów to kaszana, wartościowych jest może ze 200, na resztę szkoda czasu, chyba ze używamy automatu. Co do linków zwrotnych, to należy sobie odpuścić te katalogi, może ze 3-4 są warte wstawienia linka, lepiej już zapłacić za SMS a

dzięki wszystkim za odpowiedzi.

myślę że jak ktoś nie chce pomóc to klepiej niech się nie wysila na komentarze w stylu MaxPan.

generalnie racja że można na tym forum znaleźc wszystkie odpowiedzi, ale jakby się chciało szybciej zadziałać dołuje coś takiego że szukam odpowiedzi na tym forum, nija godzina dwie, a ja łapię się na tym że szukałem czegoś o linkach a wkrecilem się w jeden, drugi, ciekawy temat i odbiegłem tak daleko że nie wiem gdzie zakończyłem szukanie linóków, bo ktoś pisze coś ciekawego i czytam a w polowie ktoś daje link do tego samego tematu ale w innej cześci forum i jak tak przeskoczę kilka razy to okazuje się że minęlo kupę czasu a ja o linkach nie mam nic, tylko narobiłem notatek we wszystkich innych możliwych zagadnieniach

nota bene (pomimo że czasem ktoś taki jak MaxPan wtraci jakieś zgryźliwe uwagi) to forum to jest zaj...ście ciekawe.

pozdrawiam wszytkich łącznie z MaxPanem

dzięki za odpowiedzi, jak mi w tym temacie czegoś jeszcze będzie brakować to już nie będę pytał. bedę szukał sam.

ale nie obrźcie się jak jeszcze kiedyś zapytam o inne rzeczy.

jeszcze raz pozdro

MaxPan zwykle na sensowne pytania odpowiada sensownie :)

No ale racja Twoja bo to dział dla początkujących.

Z własnego doświadczenia dodam - sens ma dodanie do 50 -60 wartościowych katalogów, dodatkowe kolejne to strata czasu. Jeśli nie stać Cię na droższe automaty - dodawaj przynajmniej do precli - tu moc jest nieporównywalnie większa - przynajmniej w przypadku stron w których ja się bawię w pozycjonowanie.

Chociaż jak ktoś na forum wrzuci jakiś fajny katalog to dodaję, chyba z przyzwyczajenia. Zawsze pisałem unikalne wpisy, więc dołożę kolejne 500 znaków i mogę już dodać precla z 3 linkami...

Polecam pojechać katalogami VIP z listy mary - fakt że jest to jakiś koszt ale to przynajmniej da effekt.

Fotografia ślubna Lublin - zapraszam na stronkę.

Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego.

Stary blog, nowe zdjęcia ślubne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności