Skocz do zawartości

większośc katalogów to kaszana

weldmag

Rekomendowane odpowiedzi

Przede wszystkim musisz złapać więcej doświadczenia w dodawaniu do katalogów, poznać do katalogów na jakim skrypcie dodawać.

W największym spisie www.katalogiseo.info znajdziesz ich całkiem sporo.

Warto rozróżnić również czy katalog jest moderowany czy też nie, zdarza się bowiem, iż katalogi są niemoderowane.

Z moderowanych skup się na katalogach na skrypcie seokatalog.

Dodawanie do katalogów można usprawnić, poszukaj w dziale narzędzie. Ale jeżeli dodanie zajmuje Ci 15 minut, to lepiej zajmij się inną pracą nad stroną, a katalogowanie zleć komuś.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam.......też się zgadzam, jest coraz więcej nie wartościowych katalogów i jeszcze płatnych... :D

A są jakieś darmowe narzędzia do dodawania do katalogów?

Pozdrawiam...

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

do kolegi który nie wierzy że doddaję 15 min. - słowo. ale to jeszcze nic. piszę piszę piszę, te opisy i inne wymagane rzeczy, docieram do końca a tu kubeł zimnej wody w stylu - wyślij smsa za 7,40 plus vat a administrator w ciągu paru tygodni zdecyduje czy dodać twoją stronę.... i co? wychodze z tego katalogu i wchhodze w następny. dziś tak miałem z kilkoma przejechałem z 15 a dodać mi się udało do JEDNEGO. więc pewnie posłucham rady kolegi i odpuszczę to sobie bo mnie to dołuje.

pozdrawiam

poza tym nie wiem jak z gory sprawdzić czy katalog jest płatny, moderowany czy trzeba wymienić się linkiem (tego nie wiem jak zrobić żeby jego link wstawić na swoją stronę itp.

pozdro

Wtyczka do firefoxa

co to za wtyczka ?proszę o wiecej info?

Z linkami zwrotnymi raczej sobie odpuść. W katalogu Maru większość płatnych katalogów jest opisana i wchodząc wiesz czego się spodziewać. Poza tym możesz od razu rzucić okiem na Regulamin katalogu, gdzie napisane jest na jakiej zasadzie możesz zamieścić swój opis z linkiem.

Rzucę Ci priv listę z której większość katalogów powinna być darmowa :D

P.S. Myślę, że spora część doświadczonych forumowiczów też męczyła się na początku z "banalnymi" tematami które teraz wyśmiewają :)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Z linkami zwrotnymi raczej sobie odpuść. W katalogu Maru większość płatnych katalogów jest opisana i wchodząc wiesz czego się spodziewać.

Nie tak do końca. Opisany jako darmowy i formalnie taki jest, ale za to trzeba umieścić link zwrotny. Takie niespodzianki też się pojawiają niestety.

• 2 tygodnie później...

Dzięki ;) a są jeszcze jakieś inne łatwiejsze w obsłudze?

Pozdrawiam..

do kolegi który nie wierzy że doddaję 15 min. - słowo. ale to jeszcze nic. piszę piszę piszę, te opisy i inne wymagane rzeczy, docieram do końca a tu kubeł zimnej wody w stylu - wyślij smsa za 7,40 plus vat a administrator w ciągu paru tygodni zdecyduje czy dodać twoją stronę.... i co? wychodze z tego katalogu i wchhodze w następny. dziś tak miałem z kilkoma przejechałem z 15 a dodać mi się udało do JEDNEGO. więc pewnie posłucham rady kolegi i odpuszczę to sobie bo mnie to dołuje.

pozdrawiam

poza tym nie wiem jak z gory sprawdzić czy katalog jest płatny, moderowany czy trzeba wymienić się linkiem (tego nie wiem jak zrobić żeby jego link wstawić na swoją stronę itp.

pozdro

Kup listę dobrych moderowanych darmowych katalogów - pełno takich list na necie, nie będziesz się irytował.

SEO in Bielsko-Biała 

większośc katalogów to kaszana

w końcu ktoś to powiedział :)

to było w reklamie tesco :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

DIABLO ... w stopce masz info, że kupisz katalogi.. to nie stać Cię żeby kupić sobie SEOlighta albo SEOBohatera i ułatwić sobie życie ?

Witam ........ile kosztuje taki program to sobie kupię...i który jest lepszy,który polecacie?

Sorry za te pytanka :) Pozdrawiam..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności