Skocz do zawartości

ban czy nie ban?

biathlonint

Rekomendowane odpowiedzi

mam takie pytanko.moja strona byla na tym pierwszym miejscu w onecie przez caly czas od okolo 2-3 tygodni,teraz nie wiadomo dlaczego strony wogole nie ma w wyszukiwarce onetu,a w katalogu onetu caly czas jest.nie wiem kompletnie co sie dzieje,dlaczego dostalem "bana" jesli tak mozna to nazwac...nic przeciez nie zmienialem itp....(dla sprawdzenia chodzi mi o frazę biathlon w onecie,a moja strona www.biathlon.int.pl,wpisując nawet całość adresu w okno wyszukiwania nie wyswietla sie link do wlasciwej strony)spotkaliscie sie juz z tym kiedys? bardzo prosze Was o rade i pomoc!

Mnie też to spotkało...

Przy kupnie serwera wybrałem sobie darmową domenke p9.pl, jak strona została ukończona podpiąłem domenę .info i ją właśnie pozycjonowałem - byłem w onecie na pierwszej pozycji pod interesującym mnie słowem. Jakieś 2 - 3 tygodnie temu wywaliło mi domenę info, pozostała tylko domena p9.pl, ale na odległej pozycji :D

Najciekawsze jest to, że do domeny p9.pl nie prowadziły żadne linki.

Mnie tez to spotkalo jak usilowalem dodac strone do OnetKontekst

Z regulaminu Onetu:

4. Redakcja nie udziela informacji, który z punktów regulaminu został złamany.

Moze drodzy admini Onetu sami przestalibyscie lamac wasz wlasny regulamin?

przyklad?

prosze bardzo

katalog.onet.pl lamie punkt

tworzenie stron zawierających tylko i wyłącznie odnośniki do innych stron;

Onetowi gratulujemy oszukiwarki.

https://' target="_blank">

sq- Aero Plan

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności