Skocz do zawartości

ilośc alt-ów i title-ów

Gość ppysznik

Rekomendowane odpowiedzi

i kto to mówi

Zwracam uwagę, że Cerebru jako tytularny i funkcyjny SuperSpamer ma prawo głosić kontrowersyjne poglądy. Tym razem pogląd jest politycznie poprawny.

dlaczego sądzisz ze bede uzywac takich rzeczy

Wiesz, gdybyś kiedyś otworzył internetową galerię, to taka panorama spod Racławic byłaby na miejscu, a pierwsza pozycja dla klucza ALT otwierałaby możliwości współpracy ze scenami operowymi. Stąd już blisko do kooperacji z zespołem Opery.

Autor wątku pewnie nie jest zachwycony jego rozwojem, więc dorzucę coś merytorycznego i poniekąd związanego (alt - jako anchortext linku).

Dla popularnej frazy zrobiłem zestawienie podstawowych wyników dla pierwszych pieciu pozycji:

pozycja | site | link | density | keyword w tekscie | w alt | linki out

1 | 8 | 225 | 4 | 27 | 3 | 13

2 | 25 | 562 | 6,75 | 124 | 8 | 34

3 | 6 | 23 | 5,93 | 27 | 2 | 11

4 | 14500| 2200 | 2,71 | 204 | 2 | 41

5 | 12 | 63 | 3,14 | 68 | 2 | 23

Jakieś wnioski odnośnie keywordów w altach ?

Ciekaw jestem waszego zdania na temat pozycji nr 4 - szczególnie w kontekście opinii, że obszerne serwisy są w G mile widziane. Wszystkie - poza właśnie pozycją 4 - mają w url klucz ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności