Skocz do zawartości

Adam Małysz kończy karierę :(

protus

Rekomendowane odpowiedzi

Czym się różni Andrzej Gołota od Adama Małysza ?

Adam Małysz dłużej leci w powietrzu, niż Gołota wytrzymuje na ringu.

:)

Nie porównywał bym z całą sympatią dla Ciebie sportu dla prawdziwych facetów z jakimiś akrobacjami na nartach zwanych potocznie sportem. Nie mniej szacunek dla Małysza za wiele lat ciężkich treningów , bo tak naprawdę w sporcie to jest najtrudniejsze. Polecam wizytę na sali bokserskiej :)

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nie porównywał bym z całą sympatią dla Ciebie sportu dla prawdziwych facetów z jakimiś akrobacjami na nartach zwanych potocznie sportem.

Ubrać rękawice i wyjść na ring - może każdy, najwyżej dostanie w dziób i będzie leżał na deskach :)

Ubrać kombinezon, narty na nogi, usiąść na tej belce startowej spojrzeć na rozbieg i skoczyć - trzeba mieć jaja... :)

Dla mnie taka różnica między tymi sportami :)

Pozdrowienia

Z całym szacunkiem, fiskas . Ale porównywanie skakania facetów anuretyków, i Boks to chyba nie ta liga.

Dobry bokser ma zdecydowanie wiesze jaja. A co kol-wiek Adam to chyba najwybitniejszych polski sportowiec ostatnich lat, niema choroby gwiazdorskiej, i ogólnie jest ok. Ale skoki mnie osobiście nie bawią, potrafię na nich zasnąć , jak walczy Kliczko czy Góral to chyba nie :)

Za 2 lata oglądalność skoków drastycznie spadnie. Za rok nie będzie jeszcze tak źle, bo ludzie pomyślą "Nie ma Adama, ale zobaczę jak sobie Stoch radzi, bo ponoć wielki talent". Oczywiście do Stocha nic nie mam, ale za 2 lata jak się okaże że nie ma kogo oglądać, skoki na tym stracą, całe Zakopane na tym straci, przecież tam taki biznes dzięki Adasiowi kręcili :)

Mnie również skoki nigdy nie kręciły... zresztą oglądanie sportu w TV to jak dla mnie wielka nuda. W moim rankingu najbardziej nudnych transmisji sportowych pierwsze miejsce zajmuje formuła 1, drugie skoki. Przy obu można oszaleć z "natłoku wrażeń i zwrotów akcji"...

Gdy odchodzi Twój Bliski ...

Ostatnie pożegnanie

No...

Widowiskowych sportów w których jetesmy bardzo dobrzy to my nie mamy.

Małysz odchodzi w dobrym momencie, wie kiedy skończyc jedno i zacząć następne.

Niektórzy są tak nie nachapani, że nie potrafią odejść z klasą. Mówię nie tylko o sportowcach ale i ludziach z 'showbyznesu' ;-)

Jakieś reunions, jakieś wskrzeszenia żywych trupów...

Jak tak mówicie o porównaniu obydwu tych sportów i tego który musi więcej pracować to sma nie wiem. Jeden musi trochę się nażreć a drugi wręcz przeciwnie- a nogi muszą mieć obydwoje jak sprężyny. Ja bym tam wolał o pełnym brzuchu chodzić niż na głodzie robić przysiady i taki tam inne siłowe wygibasy.

W kwestii łóżek drewnianych zawsze powtarzałem, że najlepsze łóżka drewniane do sypialni znaleźć można na ekosypialnia.pl.

Niestety, ale można było znacznie lepiej wykorzystać małyszomanię do tego aby wychować następców Małysza. Coś mi się wydaje, że za kilka lat popularność skoków w naszym kraju będzie taka jak przed erą Adama.

Adam Małysz przez bardzo długi czas reprezentował świetną formę i wtedy brał wszystko co tylko było do wzięcia (poza tym nieodżałowanym olimpijskim złotem).

Warunki fizyczne, budowa, dopasowany trening - to wszystko złożyło się na świetne rezultaty.

Teraz wszyscy oczekują od Stocha osiągania takich samych wyników, jak od Małysza. A poprzeczka zawieszona jest niesamowicie wysoko.

Manifo.com - darmowa strona www

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności