Skocz do zawartości

Hostit - też macie ciągle przekroczony limit czasu pracy CPU ?

Marches

Rekomendowane odpowiedzi

To prawda, mam zerowy ruch na hostit, nie mam praktycznie żadnych skryptów, same stronki html;) Najwyższy pakiet hostingowy... obciazenia... ciągle na czerwono.

Nigdy nie można wykluczyć jakiegoś bugu w skrypcie liczącym obciążenie :D

Próbowaliście się kontaktować z firmą i jakoś to wyjaśniać?

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

nie przesadzaj i się nie unoś bo widze że na prawde zabłąkany jesteś, reklamacje już złożyłem i czekam na wyjaśnienie bo nie będe i nikt chyba nie będzie płacił 180zł za coś co nie spełnia swojej roli, baa jeszcze to jest niby konto SEO (5 ip), dokładnie mam konto standard czyli 20gb, 300gb transferu, baz danych 50, konta ftp bez ograniczeń i to samo tyczy się domen i maili, więc się pytam po co pisać taki transfer itd jak tego w życiu nikt nigdy nie wykorzysta bo 100 razy serwer padnie ? nie lepiej napisać transfer 1gb, 2 bazy, 10 domen ?

ale dość tego to tylko taka informacja i wypowiedzi userów hostit

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

Z daleka widać, że masz ogroooomną wiedzę, na temat tego co kupujesz.

Transfer ma tyle wspólnego z obciążeniem CPU co... nie wiem co, moja wyobraźnia wysiada :)

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

.... A Ty chyba nie widziałeś, jak JEDEN wp potrafi zarżnąć dedyka....

Ja! Ja widziałem! Dostanę nagrodę za to?

Nie wiem o co się droczycie ale faktem jest, że jeden WP (nic więcej tam nie stało) bez ogromnego ruchu zajechał dedyka o parametrach mniej więcej:

procesor 3Ghz

ram 2GB

Tak - wiem, żaden to ogromny dedyk no ale jednak. Masa gównianych wtyczek do WP i pozamiatane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności