Skocz do zawartości

Uwaga na moje katalogi.....

mario1973

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie dostałem maila z zapytaniem :

"Wczoraj dodałem swoją stronę ............. . Moja strona w wyszukiwarce Gogole chrom, Mozilla, Explorer spadała na drugą stronę i na dodatek w bardzo odległej pozycji, Przed wstawieniem do wszego katalogu pozycjonowanie strony znajdowało się na pierwszej stronie od 1 miejsca do 5 miejsca . . "

Co odpowiedzieć ?? .....

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Ja bym zapytał co to za wyszukiwarki "Gogole chrom, Mozilla, Explorer" i czy można prosić o linki bo chętnie bym w nich też pozycjonował nie tylko w Google.

Potem wyjaśnił że po to właśnie jest ten katalog żeby niszczyć konkurencje.

A na serio, chyba lepiej nic nie odpisywać :D

Dziękuję Wam za rady. Są naprawdę idealne na wieczór po ciężkiej pracy z bazami i upgradami skryptów.... Nawet piwo mi nie potrzebne. :D

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Powiedz mu, że przed wstawieniem do katalogu miał włączone w Google dostosowywanie w oparciu o aktywność związaną z wyszukiwaniem i jak znowu włączy, kilka razy wejdzie na swoją stronę, potem na kilka wpisów w katalogach, zamknie przseglądarkę i tak ze dwa dni porobi, to na trzeci dzień mu wróci top1

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Ja bym odpisał "dziękujemy za znalezienie w naszym katalogu nowej funkcjonalności która dostaliśmy z pewnością od wujka G za dobre sprawowanie, owa funkcjonalność ma dyskwalifikować konkurencję w ramach tego prosimy przesłać adresy stron które Pana wyprzedziły dodamy je do naszego katalogu po czym powinny ich pozycje obniżyć się a Pana strona będzie pierwsza z poważaniem kumpel wujka G "

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności