Skocz do zawartości

Budowa zaplecza

warol

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie!

Kupiłem domene narazie 1 (od czegos trzeba zacząć)

Zamówiłem serwer

Zrobiłem nawet przekierownie ( i działa)

A teraz dylemat

Chce zrobic stronę typu link

Tylko co teraz wybrać jaki skrypt będzie najodpowiedniejszy co polecacie

W hostingu mam do wyboru:

WordPress, Joomla, Drupal

Mambo, ocPortal, Zikula

Co bedzie najodpowiedniejsza "najłatwiejsze" do wykonania tego zadania

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

WordPress albo html

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

Raczej html dla kogoś kto chce wybrać skrypt najłatwiejszy nie będzie. Najpopularniejszy jest Wordpress, a jego obsługa jest dosyć intuicyjna, więc z nim powinno pójść najłatwiej.

PS. Widzę, że w stopce masz 2 linki do tej samej strony, nie musisz mieć dwóch, ponieważ zgodnie z zasadą First Link Count, tylko pierwszy link się liczy.

Wybralem WP

juz jest zainstalowany tylko adres strony nie jest taki sam jak strona główna

jak to zrobic aby nie bylo tak https://ubezpieczenie-szczecin.pl/wordpress/

tylko https://ubezpieczenie-szczecin.pl/

musze przeniesc pliki poziom wyzej jak tak to ktore

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

odinstalowale zainstalowalem od nowa w buplic i nic nie dziala

czy mam usunac plik index ?

ale gdzie wsadzic metatag od google

Obstawiam, że instalacje dokonałeś z Automatu (np. Instalatron) w nim wybierasz domenę i on automatycznie podaje Ci ścieżkę domena.pl/wordpress/ - musisz wyedytować to i usunąć po slashu wordpress - wtedy będziesz mieć WP na głównej domenie.

Ew. ręcznie wgraj na FTP pliki do głównego katalogu i odpal instalację.

Pozdrawiam

Obstawiam, że instalacje dokonałeś z Automatu (np. Instalatron) w nim wybierasz domenę i on automatycznie podaje Ci ścieżkę domena.pl/wordpress/ - musisz wyedytować to i usunąć po slashu wordpress - wtedy będziesz mieć WP na głównej domenie.

Ew. ręcznie wgraj na FTP pliki do głównego katalogu i odpal instalację.

Pozdrawiam

tak zrobilem jak napisales

skad mam wziac pliki do reczengo wgrania

do tego katalogu

/domains/ubezpieczenie-szczecin.pl/

czy /domains/ubezpieczenie-szczecin.pl/public_html/

Udalo sie mam nawet jezyk polski:)

ale znowu utknąlem a mianowicie

dodalem plik robots niby jest

https://ubezpieczenie-szczecin.pl/robots.txt

ale jak zrobie w fire fox pokaz informacje o stronie wyskakuje

robots noindex,nofollow

jak to zmienic czy dopiero jak google przyjdzie do mnie zmini sie na allow

2 pytanie jak dodac to strony keywordsy, meta tag, title i takie tam

Na stronie głównej masz:

<meta name='robots' content='noindex,nofollow' />

tylko gdzie to znależć cholerstwo

czy to kolejny dodatek?

dobra mam:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności