Skocz do zawartości

Budowa zaplecza

warol

Rekomendowane odpowiedzi

ale jak zrobie w fire fox pokaz informacje o stronie wyskakuje

robots noindex,nofollow

jak to zmienic czy dopiero jak google przyjdzie do mnie zmini sie na allow

2 pytanie jak dodac to strony keywordsy, meta tag, title i takie tam

Warto uważnie przejrzeć panel administracyjny :)

To o co pytasz tam właśnie jest.

Np. robots

Ustawienia - prywatność

Pozdrawiam,

Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

:) a teraz kolejne głupie pytanie

jest wpis https://ubezpieczenie-szczecin.pl/2011/03/05/ubezpieczenia/

Jak dodawac automatyczne title meta tagi i keywordsy do koejnych wpisów

czy moze zrobi sie to samo jak google zaindeksuje wpis ( w co wątpię)

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

Witam

Zobaczcie co udało mi się zrobić dzięki waszej pomocy za którą wielkie dzieki link

Jeśli widzicie jakies bledy w ustawieniach.

Sugestie mile widziane.

Dodam ze jest to moja pierwsza strona.

Z góry dziękuje za rady i uwagi.

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

Ile stron zapleczowych ma sens na jednym IP, oczywiście stron linkujących do jednej strony pozycjonowanej ?

Czy podzielenie contentu np. na dwie domeny na jednym IP ma sens, czy będzie to taka sama moc jakbym dał cały content na jednej domenie ? Wydaje mi się że 2-3 domeny na jednym IP dadzą większą moc niż cały content na jednej domenie.

Ile stron zapleczowych ma sens na jednym IP, oczywiście stron linkujących do jednej strony pozycjonowanej ?

Czy podzielenie contentu np. na dwie domeny na jednym IP ma sens, czy będzie to taka sama moc jakbym dał cały content na jednej domenie ? Wydaje mi się że 2-3 domeny na jednym IP dadzą większą moc niż cały content na jednej domenie.

Przybędzie Ci dużo więcej linków, jak z mocą - musiałbyś to sprawdzić, choć powiadają, że się rozejdzie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności