Skocz do zawartości

Inteligentna dodwarka do moich katalogów

moneron

Rekomendowane odpowiedzi

To ja się dorzucę. Kto widział kolorowe katalogi pewnie narzekał, że trudno się dodaje. Dlatego udostepniam kameleona.

Kameleon to adderek, który obsługuje wszystkie 25 kolorowych. Ma wbudowaną mieszarkę i porównywarkę tekstów. Nie przepuszcza byle czego, wybiera najbardziej unikalne opisy z mieszarki, jak znajdzie za mało nie puszcza dalej. Z podanych słów kluczowych wybiera te, które najbardziej pasują do opisu. Na koniec sugeruje kategorie na podstawie treści. Z dobrym tekstem pod mieszarke dodanie 25 wpisów to jakieś 2-3 minuty.

Może nie jest to narzędzie otwarte i globalne, ale zainteresowanym ułatwi życie.

Lista katalogów jest TUTAJ

Kameleon jest TUTAJ

C.png

C.png

nie czaje co zrobic tutaj:
Nie mogę dopasować 3 słów kluczowych do co najmniej jednego z Twoich wpisów. Musisz podać więcej słów lub bardziej trafione słowa kluczowe

slowa kluczowe zywcem przepisalem z tekstu nawet, ok 8

Nie jestem pewny dlaczego tak jest ale mam teorię. Słowa kluczowe dobierane sa do konkretnego tekstu wyplutego z mieszarki, więc podejżewam, że w którymś z wylosowanych tekstów nie znalazł trzech pasujących słów.

edit: słowa nie muszą być identyczne, jak będą miały różne końcówki to też skojaży

C.png

C.png

również wysiadłem w tym miejscu, ile bym słów nie wpisał (z tekstu) to rezultat ten sam:

"Nie mogę dopasować 3 słów kluczowych do co najmniej jednego z Twoich wpisów. Musisz podać więcej słów lub bardziej trafione słowa kluczowe."

EDIT: Poszło jak dodałem 10 więcej :D

Katalog stron - Domena 2003, sukcesywnie linkowany katalog stron. Max. 1 link wych.

Konkurs Piosenki Eurowizja -

Eurowizja

Dostałem informacje o dodaniu strony do 25 katalogów. Mam nadzieje, że katalogi nie zarobią bana w Google.

No proszę, pełny sukces. Zwykle z multiwpisów wylatuje kilka z powodu źle dobranych kategorii, mało kto sprawdza co tam się dobrało, większość zatwierdza jak leci.

O bana bym się nie martwił, przecież treść we wszytskich 25 jest różna, poza tym linkuję je bardzo spokojnie, bo zakładam, że będą stały latami.

C.png

C.png

Dodawałem do 24 katalogów (na 25, ponieważ w 1 już była moja strona dawniej). Przeszło 19. 5 odrzuconych podejrzewam z braku kategorii, do której mógłbym dodać.

Z rzeczy na plus - 16 wpisów siedzi w indeksie G. Sprawdzałem teraz pierwszy raz od dodania (poniedziałek wieczorem). Wpisy były może raz pingowane w tym czasie, póki co nielinkowane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności