Skocz do zawartości

Inteligentna dodwarka do moich katalogów

moneron

Rekomendowane odpowiedzi

Po zmianach dodałem dość szybko, kliknąłem 2 razy w reklamę, innym tez polecam to robić :)

Bardzo dobry pomysł, zaoszczędza ok 30 minut czasu przy pól-automacie, przy ręcznym to chyba ok 1 h.

Dodałem chyba Twoje, ale ze dwa wpisy wyleciały, kategorie nie pasowały. Poza tym nie wiem skąd bierzesz synonimki, ale "zawżdy" trochę mnie rozwaliło

Pozdr.

PS. dzięki za "2 razy..."

C.png

C.png

dodany wpis..zobacyzmy kiedy sie pojawi..:)

ja też sie właśnie dodałem, ale tym razem ze świeżynką, ciekawi mnie szybkość dodania i jakoś wpisów (bo trochę synonimy seoleniwca mnie przerażają) ;) no a chciałbym dodać jeszcze jakies 10 stronek :D

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

Sorki ale jak Wy slecie teksty z synonimami wygenerowanymi przez SEOleniwca to jak ja bylbym wlascicielem katalogu to dalbym za cos takiego bana na IP dodawajacego i adres strony, bo to sa smieci, a nie opisy. Normalnego tekstu z synonimami nie da sie wygenerowac automatycznie.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Carnagge, nie do końca się z Tobą zgadzam. Dobry automat i przede wszystkim user używający go z głową. Niestety po wpisach widzę, że nie ma ich zbyt wielu, ale zdazają się tacy którzy chyba sprawdzają co im automat wypluwa bo mają pojedyncze małe wtpoy w tekstach. Niektórzy walą jak leci, byle szybciej, byle więcej.

Na razie kameleon zostaje darmowy ale prykręcam nieco śrubkę porównywarki bo trochę sypnęło "syfem" jak poluzowałem.

edit: To że wpuściłem teksty MaxPana z seoleniwca nie znaczy, że przejdzie wszystko z leniwców itp, Teksty od MaxPana były w miarę poprawne i zrozumiałe a potem posypało "syfem" od innych. Chyba "czarne listy stron" pójdą w ruch. Ech... człowiek do ludzi z sercem to go kupą obrzucają.

C.png

C.png

• 1 miesiąc temu...

Odświeżam temat. Kameleon jest od jakiegoś czasu płatny. Możliwości kilka:

1. Wpis Standard - autor przygotowuje cały materiał, wpisy z rażącymi błędami lub źle wybraną kategorią wypadają, sms za 2,46

2. Wpis Edit+ autor przygotowuje cały materiał, błędne kategorie, błędy ortograficzen i interpunkcyjne są poprawiane, sms za 7,38

3. Wpis Full, autor podaje tylko adres strony i swoje uwagi, np. słowa/frazy kluczowe; materiał (tytuł, opis, keywords) przygotowywany w ramach usługi i dostarczany zamawiającemu+oczywiście wpisy, koszt 24,60

No to przy okazji zachęcam do korzystania oraz wszelkich uwag i komentarzy.

C.png

C.png

każdy musi zarabiać ale chyba to był strzał w kolano, za szybko wprowadzać jeszcze wpłatę na tych katalogach. Przynajmniej ja by tego nie robiłem z obecnym TR katalogów. Stron w katalogu: 152 wiele o tym mówi

MaxPan, żeby nie było. Katalogi są nadal darmowe, tylko dodawarka odpłatnie. Dla dodającego, który już ma opis pod mieszarkę to ogromna oszczędność czasu, a kosztuje chyba niewiele (wpis Standard wychodzi niecałe 10gr za katalog). Do płatności w katalogach jeszcze dłuuuga droga. Strzał w kolano to raczej nie był bo się nie zatrzymało, może trochę zwolniło na początku. Za to strzałem w 10 były wpisy Full.

C.png

C.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności