Skocz do zawartości

zgłaszać, czy nie zgłaszać?

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, mam pytanie do znawców. Mam stronkę wypozycjonowaną na kilka fraz. Problem jest taki, że google zaindeksowało tylko 1 stronę, podczas, gdy inne wyszukiwarki dużo więcej. Nie zgłąszałem strony do indeksu google, bo się bałem, że mi strona spadnie w serpie. No i właśnie tu jest pytanie. Co sądzicie, zgłaszać, czy nie? Pomoże, czy może też zaszkodzić?

Bing - 10

Yahoo - 9

Majestic SEO - 20

GOOGLE - 1

Aktivtek er expert på seo i Norge. Reklamebyrået tilbyr beste billig søkemotoroptimalisering på markedet. Billigere blir det ikke.

aktivtek napisał(a):
Nie zgłąszałem strony do indeksu google, bo się bałem, że mi strona spadnie w serpie.

żeby zaistnieć w google to musiz byc widocznym. wiec czy zgłosisz czy nei , nie ma to znaczenia że po zaindeksownaiu strony będziesz widoczny...

zgłoszenie to właśnie chęć zaistnienia. jak nie chcesz istnieć to nie uruchamiasz strony. proste.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Jeśli będziesz miał kilka dobrych linków do strony głównej i do podstron to wystarczy w 100% :aniolek:

Skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron metodami wyłącznie white seo. Dobrej jakości polski ekogroszek z KWK Juliusz. Klimatyzacja i wentylacja liderseo.de

No, ale właśnie o to chodzi, że Bing znalazł 10 podstron, a Google tylko główną. Kilka linków jest do podstron, ale i tak sie nie zaindeksowały. No nic, podlinkuję jeszcze trochę.

Aktivtek er expert på seo i Norge. Reklamebyrået tilbyr beste billig søkemotoroptimalisering på markedet. Billigere blir det ikke.

Po co w linkach "<span class="navi-description">tresc</span>" ? przecież to nie ma szans na zindeksowanie się.

Skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron metodami wyłącznie white seo. Dobrej jakości polski ekogroszek z KWK Juliusz. Klimatyzacja i wentylacja liderseo.de

Google indeksuje jak chce i kiedy chce, bing i yahoo z reguly wszystko i szybko ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Liderseo napisał(a):
Po co w linkach "<span class="navi-description">tresc</span>" ? przecież to nie ma szans na zindeksowanie się.

Nie wydaje mi się, żeby to miało znaczenie, tym bardziej, że w stopce i treści strony są też linki do podstron bez "span". Tak, czy inaczej wyślę mapę do google. Ciekawe, czy ruszy coś :)

• 1 miesiąc temu...

Google ma dość dziwny sposób indexacji, często wchodzi na stronę tylko po to żeby pobrać jednen link. Ale z czasem wszystko zaindexuje. Pomaga w tym też sitemap.xml.

Bing wchodzi żadziej, ale za to przegląda więcej linków za jednym razem.

Opracowania utworów na orkiestrę dętą

https://www.sufran.pl

Cytat
Google indeksuje jak chce i kiedy chce, bing i yahoo z reguly wszystko i szybko

Tu bym troszeczkę się nie zgodził. Przykład IP po kilku miesiącach:

G: 1860

Y: 240

B: 5 :D

Na początku przez dłuższy czas w bing i yahoo nic nie było więc trochę mi się nie zgadza to "wszystko i szybko"

C.png

C.png

Ja akurat nie musiałem zgłaszać.Wystarczy ,że podlinkuje to na innych stronach .

Tobie przed zgłoszeniem zaleciłbym sprawdzenie czy wszystko z robots.txt ,z treścią ,description i słowami kluczowymi jest ok ...

Strony niedokończone są conajmniej nieatrakcyjne zarówno dla wyszukiwarek jak i klientów/użytkowników

Chcesz widzieć swój mocny link SEO w serwisie www.mediarp.pl ? Pozycjonuj się z SEOpilot, kliknij aby zobaczyć jak się reklamować

Jeśli chcesz możesz zarabiać na swojej stronie www lub blogu przeczytaj jak to zrobić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności