Skocz do zawartości

Licencjat czas zacząć :)

danieltr

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Przekładam i przekładam, aż w końcu postanowiłem się zabrać. Będę pisał licencjat na temat przydatności i bezpieczeństwa SWL-i w SEO. Od razu zaznaczę, iż nie uważam się za jakiegoś guru w tej kwestii. Po prostu chciałbym przejrzyście usystematyzować zdobytą przez kilka lat wiedzę i jednocześnie przez najbliższe 3 miesiące nauczyć się jeszcze więcej.

Przeglądam wzdłuż i wszerz naszą ulubioną wyszukiwarkę i zbieram przydatne linki do blogów, testów, opinii i wszystkiego, co mi się może przydać.

Będę wdzięczny za jakiekolwiek linki i ewentualnie rekomendacje literatury. Na początku w części ogólnej pracy przydałoby się zawrzeć teorię i jasno przedstawić promotorowi z czym to się je :) Dlatego rozglądam się właśnie za jakąś książką, w której znajdę w miarę obszerny rozdział poświęcony SWL-om. Można sporo napisać z głowy, ale myślę, że bez wiedzy z kartek raczej się nie obejdzie.

Pozdrawiam,

Daniel

Osobiście na nic innowacyjnego nie trafiłem, wszystko to czego potrzebujesz ma google. Masz zamiar dołączyć jakieś testy własne? Bo w końcu treść trzeba poprzeć dowodami?

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności