Skocz do zawartości

Teksty w CentrumPR

Slawek

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam do dodawania artykułów prasowych - w CentrumPR.pl.

Może nie jest to typowy presell, ale zezwalam na umieszczanie 3 linków w tekście - oraz w podpisach pod tekstami.

Serwis się bardzo szybko indeksuje i w kilka minut można trafić z artykułem do pierwszej dziesiątki w Google - tu możesz zobaczyć przykłady jak to działa

Proszę tylko nie wprowadzać opisów firm, do tego służy katalog kafito.

Kasujemy także teksty, które żeby sprawiały wrażenie unikalności, są przerabiane jakimiś automatami.

• 3 tygodnie później...

taka moja uwaga.. cudem mialem tekst na ctrl c bo inaczej bym chyba wlosy sobie wyrwal z glowy..

Po krotkim czasie jak sie pisze artykul wylogowuje ze strony, i jezeli ktos pisze tekst na sucho i nagle po akceptacji widzi strone logowania, nie moze zrobic wstecz i tekst przepada to czlowiek traci sily, wyklina i wychodzi ze strony, albo wkurzony zaczyna jeszcze raz...

• 1 rok później...
  • 3 lata później...

Trochę odgrzebany wątek :)

Ale nie chcę zakładać nowego wątku na ten sam temat.

A chciałbym zaprosić wszystkich do ponownego wypróbowania funkcjonalności CentrumPR.pl

Zrobiliśmy w serwisie trochę zmian, ale najważniejsza o którą wielu użytkowników prosiło to taka, że obecnie w trakcie wprowadzania tekstu można samodzielnie wybrać serwis na którym tekst ma być opublikowany,

System już nie powiela automatycznie tekstów na wszystkich serwisach Grupy Kafito,

Użytkownik sam wybiera czy tekst ma być opublikowany na CentumPR, ArchNEWS, Poradniku-Zdrowia a może na InfoMOTO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności