Skocz do zawartości

Fotel biurowy wyższej klasy?

RybakWedka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 49
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Za głęboki, muszę podkładać poduszki pod lędźwiowy odcinek. tragedia.

To jest ważne i warto na to zwracać uwagę. Fotelik z mojego linka ma taką poduszkę - regulowana góra-dół i przód-tył.

Nawiasem mówiąc o zaletach takiej poduszki przekonałem się kupując x lat temu Fiata Punto. Na początku uwiera, ale po tygodniu nie było mowy żeby jeździć bez tego.

Eksperyment Discover.pl

Mam fotel numer 2 z Twojej listy - https://www.sklep.meble.pl/p31105,obrotowy-...multiblock.html i był to jeden z gorszych moich zakupów w życiu. Kupiłem go około 8 miesięcy temu i totalna porażka. Nie dość, że już po zakupie jak rozpakowywałem z paczki okazało się, że oparcie (kupiłem dwa takie same fotele i w obu ten sam problem) jest pod okropnym kątem i nie dało się przy tym pracować. Trzeba było to "wykrzywić" na siłę, żeby dało się na tym siedzieć.

W tej chwili fotel się rozsypuje, rozkręca sam, regulowanie czy ma się "bujać" czy nie przestało działać i teraz nie da się usztywnić fotela, odpadają plastikowe osłonki. Ogólnie masakra totalna. Nie polecam.

Bartek

Dzięki za przestrogę ;)

Trzeba będzie się wybrać któregoś słonecznego dnia do sklepu i trochę potestować ;)

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

Mam fotel za 150 zeta z Praktikera w pełni się sprawdza.

Też mam za 150 i też z praktikera ;), bardzo wygodny i nic mnie nie boli ;)

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

grajek znaleźć drogi fotel też potrafię, chodzi o to czy ktoś ma do polecenia coś sprawdzonego, konkretnego? może u kogoś siedział i poczuł się jak w niebie?:)

To zależy co robił na tym fotelu :D że czuł się jak w niebie ;)

Polecam samemu się przejść do paru sklepów, My w biurze mamy same fotele z IKEI, sam na takim siedzę i jest ok :D Cena ok 260zł z tego co pamiętam...

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności