Skocz do zawartości

Jak pozycjonować stronę zarobkową?

messina

Rekomendowane odpowiedzi

Jak można pozycjonować strony typowo zarobkowe, typu - zarabianie przez internet?

Dodawałam już do forów reklamowych, ale tak naprawdę nie wiem czy one są dofollow.

Do katalogów raczej nie opłaca się chyba dodawać, bo próbowałam do kilku ale moja strona została odrzucona, chyba ze względu na to, że jest typowo zarobkowa.

Jak mogę pozycjonować taką stronę? Do jakich precli mogę ją dodać, żeby nie została odrucona? Są jeszcze jakieś inne sposoby?

Z mojego doświadczenia wynika, że najlepsze efekty odnosi się, gdy dodaje się długie artykuły do precli. Ale boję się, że linki nie zostaną zaakceptowane.

Czy opłaca się dodawać linki na forach reklamowych w długich artykułach?

W sumie wszyscy którzy wypowiedzieli się w tym temacie mają rację. Dodawanie linków pod artykułami nie sprawdza się według mnie tak jak powinno... Polecam również korzystanie z grup zainteresowań na portalach społecznościowych. Jak najbardziej odpowiednio oznaczane konto na forach (podpis np.). No i denerwujące spamiarki :aniolek: reszta wyżej widzę jest.

Powodzenia

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

Wtyczka do firefoxa i w pasku od razu masz informacje jaki PR strony czy jest do follow linki (nofollow są przekreślone).

Po za tym grunt to zaplecze nic tego nigdy nie zastąpi! :shout:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności